Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Njila

Skrivet av Stina på besök
Hej! Jag undrar bara om det var ni som gick på träning hos M&W i våras i Solna 28/2 25/3 tillsammans med vår tvilling flicka Julia?
Svar på tråden: Njila

Ja, det var det!

Det var så roligt att se Julia igen, hon har gjort så mycket framsteg. Hur blir det, ska ni åka ner till Nässjö?
Skrivet av    njila

Ja vi åker

Nässjö blir det i höst, v42 - 45. Vad de sa i Solna så fanns det ingen grupp i Solna som passade Julia i höst därför blir det Nässjö. Nu blir det lite mer praktiskt att ordna, det går ju inte att pendla dit. Kommer ni oxå att åka ner? Har ni varit dit tidigare?
Skrivet av    Stina på besök

Samma grupp!

Vi kommer att vara där samtidigt, så det troligaste är att Noah och Julia är i samma grupp. Vi var bara tre stycken förra året. Cordelia, mamma Marika skriver här, du kan se hennes inlägg nedan. Och Smilla. De är ett år yngre än Noah, knappt. Det senare jag hörde var att Smilla också skulle komma. Det blir tredje gången vi åker till Nässjö. Förra gången hade jag faktiskt lillebror Simon med hela tiden, det var jättekul. Nu vet jag inte riktigt hur vi ska lösa det, då fyra veckor utan Simon inte finns i sinnevärlden. Oj den detaljen har jag glömt bort! hörs!
Skrivet av    njila

Kul!

Att de ska gå i samma grupp! Är det någon skillnad jämfört med Solna? Vi kommer att ha ass med oss (så mycket vi har råd till). Förresten har Julia ny ass from nu i höst. Lillebror ja, han \"glömmer\" man hela tiden. Tänkte Tobbe och jag kunde turas om tills jag kom i håg att någon måste ta hand om Emil, nu 10 mån. Så vi blir båda två ledig från arbeten, när den ena tränar, tar den andra hand om Emil.
Skrivet av    Stina på besök

Hej njila!

Fick ett mail av Agneta idag då hon berättade att hon och Smilla inte kommer i höst. De får inte ihop pengarna och ska ev. gå i Malmö i vår istället. Jättesynd tycker jag, nu hoppas jag verkligen att ni får ihop pengar och dyker upp annars så känner jag mig väldigt ensam. Kramar från Marika och Cordelia
Skrivet av    Marika

Ska Emil med?

Skälet till att jag frågar är att jag hittade en underbar barnvakt i conductor Silvias man, Soltan, förra året. Många som var där undrade hur jag lyckats med det, men måste man går allt att lösa. Jag ska ta kontakt med Nässjö nu och höra om Soltan har möjlighet i år igen. På något sätt måste jag lösa det, då Simon är för liten för att vara utan både storebror och mamma i en månad. Jag tror att de blev lite medvetna om att barnvaktsbehovet finns när de har mindre barn med och tränar, som har småsyskon. Är det något som skulle intressera er, eller ni är kanske nöjda med att båda får \"semester\" i en månad?
Skrivet av    njila

Vi dyker upp, fattigare än förra året

Hej! Du behöver inte oroa dig, om inget oväntat inträffar, sjukdom, kommer vi oavsett om vi får i hop alla pengarna. Jag har kommit knappt halvvägs, så det är rätt okej. Har några kvar att försöka med, men jag bor verkligen helt fel.
Skrivet av    njila

Lediga båda två

Vi kommer att lösa det så att vi är lediga från jobbet båda två. Två veckor var i Nässjö var medans den andra tar hand om Emil. Sedan så har sambon föräldrar i Helsingborg så vi planerar att bo där oxå. Dvs den som tar hand om Emil och syrran + hund bor där medans den andra är i Nässjö. Annars hade den ena varit hemma i G haft både syrran, Emil + hund under tiden, nu kan vi få lite hjälp. När Julia tränar så behöver man vara helt koncentrerad eftersom hon behöver så mycket stöd. Sedan så hoppas vi att vi har råd att ta med J:s ass någon vecka. Hur gammal är Simon nu?
Skrivet av    Stina

Fyllde två i maj, stora tuffa killen IMT

k
Skrivet av    njila

Artiklar från Familjeliv