Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Doppresenter... tips snälla!

Skrivet av Martha m Ellen-03 & Dexter-05
Jag skulle ju sammanställa en önskelista i gooood tid innan dopet för jag vet ju att folk frågar och det kan vara bra att få "bra" saker... nu har jag inte gjort nån lista och då kommer jag givetvis inte på några bra grejer alls...

Snälla, tips på önskemål på doppresent till sonen. Gärna lite originella grejer.

Tack på förhand!
Svar på tråden: Doppresenter... tips snälla!

Kanske

Tidskapsel Jag gör en åt min guddotter och i den har jag: Löpsedlar från den dagen hon föddes. Aftonbladet + vlt (lokal tidningen från den dagen hon föddes. Hm katalogen från året hon föddes. Inbjudningskortet som vi fick till dopet. Ska även lägga i Vin från rätt årgång som går att lagra. Musik från det året. Mynt med rätt årtal mm mm Priser på matvaror osv Det går att komma på mycket.
Skrivet av    Marie med Isak o Liam

Mera

Mer klassiska saker, men inte hel fel ändå: Fotoalbum Sparbössa med namn på Liten ring som han kan ha i kedja om halsen när han är stor. Givetvis ska den passa nu. Vackert skrin för smycken och andra små värdesaker. Får gärna se ut som en skattkista. En större \"skattkista\" i trä. Den kommer han att älska tids nog. Speciellt om man kan låsa den.
Skrivet av    Anonym

Lite tips...

* Vin från födelseåret som går att lagra * Träd att plantera * Tavla med tdiningsurklipp från dagen då barnet föddes * Sagobok som handlar om barnet * Gåvobevis ( t ex Rädda Regnskogen mm)
Skrivet av    Cia

Alla mina har fått

var sin dopflaggstång. Perfekt att ta fram vid födelsedagar eller andra festligheter. Bifogar länk så får du se vad det är. Våra är köpta på Guldfynd. Gravyren går på ca en hundring. Lycka till med dop! http://www.stahlbergs.se/Dopsaker.htm
Skrivet av    Camilla & Co.

En

stjärna från mystar.se. Du får döpa stjärnan själv och den kostar 620 kr. Sedan kan man köpa stjärnor från orion eller stroa björn men de är dyrare.
Skrivet av    Sara

Artiklar från Familjeliv