Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Snart dags...

Skrivet av Knäckt :(
för mötet med IFO-nämnden. Det blir på måndag eftermiddag. Nu på fm har jag varit på "hälsoundersökning" med de två minsta och i em ska jag med de resterande två.
I morgon ska vi upp i tingrätten ang. skilsmässa, umgänge och vårdnad.
Frågan är vad som händer om tingsrätten dömer ut umgänge till min man.. vad kan soc göra då? Vem har högsta "beslutsrätt"? Givetvis vill jag inget hellre än att min man ska få ha umgänge med vår dotter.

Två advokater har vi på vår sida... barnens har hittills inte gjort ett dugg mer än meddelat att han troligtvis kommer att närvara när det blir dags för länsrätten.

Just nu mår barnen jättedåligt av det här.. speciellt ena dottern som har ont i magen hela hela tiden. Gråter mest, vill bara ligga hemma i sängen.

OM dom dom omhändertagna... kan jag då KRÄVA att dom får komma till samma familjehem? Som det är nu så står det att dom ska till familjehem i denna kommunen, men när min advokat pratade med soc om det, så sa dom att det blir svårt att ordna, för här finns inte direkt några lediga platser... Men jag vill att dom ska få fortsätta ha varandra och gå kvar på sina skolor/dagmamma.
Svar
Hur gick det idag?*imt*
Jag har tänkt på dig.
Skrivet av    Marianne
Tänker på dig imorgon!*imt*
.
Skrivet av    Marianne