Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Barnen ska byta dagis...

Skrivet av ::Hannanon m 5::
Och jag tänkte ge avdelningarna en varsin present. Min kompis gör fina skyltar, som de ska få.
Där det står "Välkommen till Röd"..osv..

men det känns lite lamt att "bara" komma med dom:-)
Vad mer kan man ge??
(Dom är jätte fina, det är inte det *S*)

Tänkte då inte ge till fröknarna, utan till hela avdelningen liksom;-)
Svar
kanske
lite gott kaffe+ the (lösvikt alltså) och hembakt mjuk kaka så dom kan fika lite lyxigt. kaffet och thet räcker juh till flera fikor sen :) eller nån god choklad eller fin skål med smågodis att ställa i fikarummet. skyltarna låter jättefint, kan man beställa av din kompis? kanske har hon nån hemmis eller så - men mäjla mig eller messa via aff så vi inte blir fast för reklam ;) kramar från oss
Skrivet av    Myzan o Co
Fast jag
tänkte mera till avdelningen..Inte till fröknarna. De har redan fått;-)
Skrivet av    ::Hannanon m 5::
aha
jag skyller på att jag fortf ammar 1-3 ggr/dag *flin* hmmm... vad ska man då hitta på... åk till IKEA och titta, kanske har dom nåt gulligt/bra/praktiskt... jag köpte såna där \"nätkorvar\" med bara 3 fack för 19 kr/st till killarnas rum. det kanske kan vara nåt *funderar* äsch, total hjärntorka! hoppas du kommer på nåt! kramelikram
Skrivet av    Myzan o Co
Tror skyltarna
räcker alldeles utmärkt iofs,men annrs kan det vara uppskattat med exvis någon leksak eller fin inredningsgrej,lite extra sådär.
Skrivet av    -Dellen-
Jag..
skulle känna att det räckte med de fina skyltarna men det är ju jag det.. Kan du inte ordna med lite fikafest o så till allihopa på dagistid.. vore väl uppskattat som \"avslutning\"?
Skrivet av    Annica m Jesper dec-03 o Ludvig maj-05
När sonen slutade
gav vi en påse med lite utespel inför sommaren. Annars hade vi funderat på antingen en bok (vi letade efter ett dinosaurielexikon för barn) eller lite mer figurer till Fisher Price-borgen som är mycket populär på avdelningen. Enklast är väl helt enkelt att surfa över till www.bokus.se eller liknande och beställa antingen nån faktabok eller någon annan bra bok som är lämplig åldersmässigt.
Skrivet av    Madde B bf 11/9 + en hög till