Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu har jag inskolat

Skrivet av Nettan m. Jonatan 000521 & Linus 031211
båda barnen i en vecka, Jonatan är inget problem, han är 5 och har varit med förr. Men Linus, det gör ont i hjärtat när jag har lämnat honom och han har skrikit. Jag har ringt upp när jag kommit hem och de säger att det gick över snabbt.
Det bästa är att jag kan fråga Jonatan lite när det gäller sånna saker.
Nästa måndag den 29:e börjar jag jobba och det blir så långa dagar för dom båda i genomsnitt 7-16.30, men vad gör man.
Svar på tråden: Nu har jag inskolat

Håller på här...

Rebecka skolades in förra året och nu är det lillebrors tur. Än så länge går det superbt, han har ju syrran att ty sig till ;) Sen är han i stort sett uppvuxen på öppna förskolan så han är van vid mkt barn och nya ansikten. Minns dock Rebeckas inskolning som var lite tuffare...allt gick bra tills en dag då hon blev biten och jag inte var där. Efter det var det riktigt riktigt tufft. Men nu älskar hon dagis!
Skrivet av    Annika m R, L & N

Inskolad och klar

Nu är Kasper inskolad och det har gått jättebra, han har ju varit med och hämtat och lämnat storebror i ett och ett halvt år och bara längtat efter att få stanna kvar och leka. Det enda som strular till det är att jag jobbar på dagiset i byggnaden intill så när vi ses på gården och måste dela på oss för att tex gå in och äta blir det lite jobbigt. Inget bra alls. har försökt att bli omplacerad men utan framgång
Skrivet av    Peaz + 01:a & 04:a

Artiklar från Familjeliv