Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bebis nr 2

Skrivet av Sadie
Hej
Har precis testat positivt med två blå streck. Har en son på 20 månader sedan tidigare. Är det någon annan där ute som är i samma situation? Man undrar ju hur det ska gå? Men det är spännande också förstås.
Svar på tråden: Bebis nr 2

Är snart i mål :-)

Stort grattis till den lill* i magen. Vår nästa är beräknad till 11/9 men det känns som den kan vilja komma ut närsomhelst. Alva är 20 månader nu och det ska bli ytterst spännande att se hur hon reagerar. Vi har dessutom två storebröder i familjen som är 5 år och 3,5 år så det är väl itne utan att jag också funderar ibland på hur det ska gå :-)
Skrivet av    Madde B med Alva 31/12-03

Grattis!!

Det kommer gå jättebra!! Jag har 16 månader mellan mina och även om jag var orolig från och till innan(bland annat undrade jag hur jag någonsin skulle kunna älska någon så mkt som jag älskar Rebecka) så har det gått superbra!
Skrivet av    Annika m R, L & N

Åhh grattis..

..vad spännande, andra graviditeten o förlossningen tyckte jag var helt annorlunda från första, du vet vad som väntar och även om det oxå innebär mycket rädsla så inger det trygghet. När du får din bebis i famnen kommer du strkna av kärlek precis lika mycket som du gjorde din första, jag veta tt det känns jättekonstigt att tänka sig att man kan älska ett barn till lika mycket som det första, men det e faktiskt möjligt =) Lycka till o hoppas du får en underbar graviditet o förlossning...
Skrivet av    Sofia m Markus-02 & Emmali-04

Grattis!

Själv har jag en dotter på 18 månader och ska inte ha fler. Fast jag har varit i din situation eftersom jag fick fem barn på åtta år och hade nästan exakt två år mellan alla fem. Sedan har vi nästan sju år till Asta som är vårt sjätte barn. Lycka till!
Skrivet av    Malla med Asta

Artiklar från Familjeliv