Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Varför får killarna

Skrivet av Em
se ut som dom vill för när vi tjejer måste operera oss för att vara perfekta för våra killar?????
En kille kan vara fet och hårig men vi tjejer måste vara snygga jämt,ha stora bröst och vara smala.
Är det inte lite fel?
Svar på tråden: Varför får killarna

men så är det ju inte...

.. och man får innerligt hoppas att kvinnor inte opar sig för män skull. Dom flesta män gillar kvinnor kort och gott oavsett hur dom ser ut.
Skrivet av    maria65:a

Säger vem?

Jag håller inte med dig alls där och känner heller inte igen mig i ditt resonemang. Killar brukar vara rätt liberala är min erfarenhet - det är vi tjejer som dömer oss själva och våra medsystrar hårdast.
Skrivet av    Camelia

Va??

Så är det ju verkligen inte,se dig omkring.Det är högst vanliga människor man ser,inte alls särskilt perfekta.Jo,det är klart,de unga är ju ofta otroligt fina,vackra många av dem.Som mina egna ungdomar..Så är det väl mera när man är ung. Tänkte på detta med utseende särskilt idag då jag såg ett par i medelåldern på Ica,tätt omslingrade..Han var smal som en tandpetare o hon stor och kraftig. Jag tänkte i mitt stilla sinne-herregud,och jag som tror jag är stor..(hoppa nu inte på mig för detta,jag menar inget illa) Nä,sanningen är nog inte den du beskriver!Utan det är vi tjejer som TROR att vi måste vara \"perfekta\". Sanningen är ju trots allt att man duger som man är! Fast tyvärr tycker ju inte jag det om mig själv,då.Men det är enbart jag,som \"dömer mig\".
Skrivet av    10-barnsmamma

Eeeee,

oki. Alla är olika. Håller ej med dig.. :))
Skrivet av    Pappa till AOA

Nej inget forum för mig...

Bye på er.
Skrivet av    Pappa till AOA

För det första

så börjar även fler och fler män radda upp sig i kön till plastikkirurgerna. En undersökning som aftonbladet gjorde, visade att ca en tredjedel av männen kan tänka sig att göra ett ingrepp. Tror du att det är vi kvinnor som driver dem att göra detta? Nej, jag tror att de liksom vi gör det för sin egen skull. De flesta kvinnor som opar sig varken är eller vill vara exhibitionistiska silikonbimbos som eftersträvar bekräftelse hos männen. Det är vanliga kvinnor som vill rätta till eller bättra på något som de är gravt missnöjda med. Jag ser inget fel i att göra detta om möjligheten finns. Innan jag opererade mig hade jag varit tillsammans med min kille i ganska många år och tvivlade inte en sekund på att han älskade mig för den jag är. Det var något jag själv ville göra, för _min_ skull och _ingen_ annans.
Skrivet av    SANDEE

men det är vi tjejer som ska ställa krav!

och inte acceptera deras förfall!
Skrivet av    o

Rika och muskulösa

Killarnas utseendepress är väl lite att de ska ha stora muskler, hår på huvudet, snygg rumpa bland annat? Många av killarna har komplex, men de säger det inte till någon. Tycker utseendefixeringen har påverkat killar mycket oxo på senare tid. Se bara på unga killar hur de fixar och fixar håret, kläderna och smajlet framför spegeln innan de ska gå ut, hehe. Sen är det här med pengar. Fula killar med pengar får tjejer. När någon ändå nämner Aftonbladet, så var det ju 35% av kvinnorna som skulle skilja sig om de tjänade mer pengar än sina män! Det är en stor press som vi tjejer oftast slipper, hehe. Nä tror inte killarna slipper undan vår välfärdspress... Tror de här instinkterna sitter djupare än vi vill erkänna. Honor ska vara vackra för att dra till sig hannarna och sedan väljer honan den starkaste hannen att skydda henne och hennes avkomma.
Skrivet av    Mony bf 27/9

Ska vi?

Skulle aldrig falla mig in att ställa krav på min mans utseende.
Skrivet av    jenpet

håller med dig!

det är helt ok om en man börjar få en gubbmage. En hand på magen & ett garv: haha, jag börjar få lite kagge hehe. Men om en tjejs mage hänger lite då är det annat ljud i skallan. vi tjejer ska vara perfekta men en man får förfalla.
Skrivet av    Girl

Jag är varken fet eller hårig.

Det är klart att jag vill ha en vacker kvinna men varken stora bröst eller smal är något som är synonymt med skönhet.
Skrivet av    mergnu

skit i det då imt

Skrivet av    o

Trevligt (imt)

ö
Skrivet av    jenpet

Nja, börjar blir rätt

hård press på killaran också. Men visst är det fel med kroppsideal som gör att man mår illa när man inte lever upp till dem. Det finns ju så mycket annat som är viktigare än utseende, men det är svårt att intala sej när man har blivit itutat hela livet att man ska vara behagfull.
Skrivet av    Anonym

Va?....killar har också krav på sig

Vilken tjej gillar hårig rygg på en kille? Vilken tjej gillar pytteliten snopp på en kille? Helst ska ju killar ha god fysik..gärna 6pack (menar inte ölen i kylen då)...osv...bra jobb..snygg bil...
Skrivet av    martino

men är alla killar så eller?

Skrivet av    martino

Artiklar från Familjeliv