Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

hjälp-...

Skrivet av amve
Hej alla!

Undrar bara om nån kan hjälpa mig lite..Min son som är 4 1/2 år har blivit bjuden på ett barnkallas. Detta är första gången att han ska gå till en "svensk" barnkallas (vi kommer från ett annat land). Nu undrar jag följande:
- Vad ska jag köpa? (så att jag inte köper nåt helt fel)
- Hur mycket ska det kosta? (så att det inte blir överdrivet)
- På inbjudningskortet stod det att det är ett "Pokemon kallas" (betyder det nåt speciellt, måste barnen har pokemon kläder, eller ska själva kallaset gå enligt pokemon temat? uffffff........

snälla, hjälp!!

Svar på tråden: hjälp-...

Fråga mamman...

Ring och kolla om det är något specieltt barnet önskar sig. Hur mycket fyller barnet och är det en tjej eller kille?. Angående klädseln så har jag svårt att tro att barnen ska ha pokemon klädsel på sig, det är alldeles för snäv område. Hade det däremot stått riddarkalas eller prinsesskalas så hade det nog även varit frågan om klädsel. Om det är ett dagis barn som mitt barn inte leker med annars så köper jag för ca 50 kr. Om de leker ofta så köper jag för 100-150. Men aldrig mer än 150kr.
Skrivet av    Ebbamamma

hej

Tack för tipset! Det är en kille som fyller 5 år, och de leker mycket med min pojke på dagis. Vi har köpt idag en present för 180 kr, så det blir inte för mycket. En från forumet tipsade mig också om att jag skulle ringa till föräldrarna, så vi ringde och de sa att barnen inte behöver ha ngn pokemon klädsel... Så nu känns det mycket bättre..Det har klarnat lite, liksom....Tack..
Skrivet av    amve

180kr?!

Oj det var mycket...! Tror de flesta inte lägger mer än 50kr, kanske liiite mer om de leker ofta men inte mycket.
Skrivet av    Anna

nu vet man det..

nu är det redan gjort, så nästa gågng vet man ju bättre :-))
Skrivet av    amve

Artiklar från Familjeliv