Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Har nyligen haft ett givande samtal med BF

Skrivet av Jessie & Emelie
... det första på väldigt länge känns det som. Jag tror att vi var på bra humör båda två och samtalet flöt på bra.

Vi kom fram till att vi ska fortsätta att ha umgänget som det är nu (tors-månd varannan vecka) även om jag egentligen tycker att varannan hel vecka vore bra. Känns trots allt rätt bra som det är och om vi vill ha mer tid ihop så kan jag ju alltid ringa och fråga om det är ok (så länge jag ringer lite i förväg)

Vi konstaterade båda två att kommunens hantering av dagiskostnader är rutten och sällan rättvis och han föreslog att han skulle betala den del av kostnaden (jag betalar halva) som jag inte utnyttjar.

Dessutom har jag fått en möjlighet att kliva upp ett steg på jobbet, men det innebär att jag måste jobba på annan ort en längre period. Han sa att vi skulle kunna lösa det genom att jag under de veckorna får träffa vår dotter kanske varje helg istället för varannan eftersom det blir kortare tid tillsammans. jag tappar ingen position på jobbet, vilket är rätt viktigt att inte göra och förlorar ingen tid med mitt barn.

Känns som att det kanske kan vända lite från att ha varit tungt och spänt mellan oss. Hoppas att det fortsätter i samma anda framöver.
Svar på tråden: Har nyligen haft ett givande samtal med BF

Grattis!

Det är alltid skönt när man känner hur en sten i sänder faller från axlarna :)
Skrivet av    Eva-Ley

Artiklar från Familjeliv