Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur hantera detta?

Skrivet av Mia2+1
Har gv med min flickas pappa (tjejen är 15 år), och det har varit ett elände i tio års tid. Deras relation är minst sagt skakig, flickan litar inte på sin pappa, men efter sommarens vistelse verkade allt vara ganska ok.
Hon har en längre tid försökt nå honom, men han svarar inte på sin mobil.
Igår kom hon och berättade att hon messat med en kompis som berättat för henne att hennes pappa flyttat ifrån sitt boende... Han har alltså inte hört av sej på flera veckor, inte med ett ord ens antytt att han skulle flytta, och nu vet inte hon, eller jag, var han finns. Skolan har bett om hans adress - det kändes lite jobbigt både för mej och henne...
Vad gör man? Hur bär jag mej åt om något händer? Kan jag helt enkelt "låtsas" att jag har ev i de situationer där det egentligen krävs båda våras medverkan? Om jag förklarar hur saker ligger till, alltså att vi faktiskt inte kan nå människan och inte vet var han är, blir läget annorlunda då? *suckar*
Jag tror väl egentligen inte att det blir nåt, men det känns ändå jobbigt att inte veta hur man ska/kan göra _om_ det nu blir nåt.
Svar på tråden: Hur hantera detta?

Jag har gjort så (och pappan med)

att nrä det kommer papper från skolan somska skrivas på så skriver den på som får hem lappen. antar att val om vilken inriktning på högstadiet (här har de olika typer av klasser från 6:an), utbytesresor till annat land och så egentligen kräver bådas underskrift, men vi har glatt skrivit på med den ena namnteckningen och sedan skickat med lappen. Skolan har aldrig hört av sig och undrat om båda föräldrarna varit med på det. Nu kan vi ju prata om sånt och det har aldrig varit några konflikter mellan oss som skolan varit inblandade i. Kanske är annorlunda annars. Skolan gör helt säkert fel som tillåter dessa lappar med bara en underskrift passera och skulle det bli en konflikt om nåt med bara en underskrift så blir det nog skolan som får veta att de gjort fel.
Skrivet av    Maria med 4

test

.
Skrivet av    tyu

Artiklar från Familjeliv