Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hamnat i ny släkt...

Skrivet av sienna
Har man alltid med sig nåt när man kommer till ett ställe första gången. Det handlar om en ganska ny svägerska. Har varit bjuden dit en gång på mat, en av barnen fyllde år så vi hade present till barnet då. Nu kom jag på att man kanske skulle ha haft med något till svägerskan oxå.
Hur gör ni?
Svar på tråden: Hamnat i ny släkt...

Har jag

present till någon i familjen så har jag nog inget mer med mig tror jag inte. Svårt sånt där man vill ju gärna göra rätt liksom!
Skrivet av    Lotta

Precis så jag tänkte oxå,

man vill ju göra rätt liksom. Slog mig bara en dag efteråt att - oj då - kanske skulle jag haft en blomma med mig eller nåt! Ja, ja ingen större skada skedd bara att en del är så duktiga på att komma ihåg sånt, förmodligen kommer hon att göra det när hon kommer till mig!!!
Skrivet av    sienna

fast

var det födelsedagskalas så är det ju bara födelsedagsbarnet som ska ha pressent.. så ser jag det! annars hade nog en blomma passat men undrar inte ett barn varför mamma elelr vem d nu e får pressent på HENNES/HANS kalas? :) jag hade gjort som du! inget allså
Skrivet av    Ayhanza

det där..

ska du inte oroa dig över.. om du hade med dig present till barnet så räcker det väl. inte kan man ha med sig present til var o varanann människa man träffar. även fast denna nu var lite ¨speciell¨. :) Ett trevligt sätt betyder mkt mer.. :)
Skrivet av    BrazilianLinda

Artiklar från Familjeliv