Beställ Gravidpaketet gratis

 

Gravidpaketet innehåller värdecheckar och erbjudanden på produkter för dig som väntar barn men även produkter som är bra att ha hemma när barnet är fött. Observera att innehållet i Gravidpaketet kan skilja sig lite åt beroende på när du beställer. Bara ett Gravidpaket per hushåll och graviditet.

 

Länsförsäkringar är stolt huvudsponsor av Gravidpaketet.

Strumpor från Länsförsäkringar

Du får fina, mjuka babystrumpor från Länsförsäkringar.

Kommer hem i brevlådan.

Tidningen Föräldraguiden Gravid

Tidningen Föräldraguiden Gravid från Allt för föräldrar.

Kommer hem i brevlådan.

Goboken

Goboken bjuder på ett gratis välkomstpaket med produkter till ditt barn.

Värdekupong med tidningen.

2 månader fritt SF Kids Play

Se Astrid Lindgrens favoriter och även nya klassiker. Nyheter för i år är även e-böcker och rörelsefilmer! Erbjudandet gäller för nya kunder och du anger koden i steg 2. koden ser du här när du har registrerat dig och är inloggad.

Lässtund med Tradera

Följ Ellis i hennes jakt på den skinande trumman, i Pixiboken från Tradera. Du hittar den i Gravidpaketet.

Swedish mini design

Svensktillverkade barnprodukter av hög kvalitet. Materialen som används är noga utvalt ur miljösynpunkt och helt giftfria för barnen.

Med koden: GRAVIDPAKETET får du 15% på ett helt köp.

Gravidpaketet är helt gratis! Det enda som krävs är att du är medlem på alltförföräldrar.se, tar endast 30 sekunder. Gravidpaketet skickas endast inom Sverige


Leverans

Dina värdecheckar och erbjudanden skickas direkt hem till dig tillsammans med tidningen Föräldraguiden Gravid inom 8 veckor. Observera att innehållet i Gravidpaketet kan skilja sig lite åt beroende på när du beställer. Frågor om ditt Gravidpaket? Maila till medlem@alltforforaldrar.se .