Annons:

Beställ Gravidpaketet gratis

 

Gravidpaketet innehåller värdecheckar och erbjudanden på produkter för dig som väntar barn men även produkter som är bra att ha hemma när barnet är fött. Observera att innehållet i Gravidpaketet kan skilja sig lite åt beroende på när du beställer. Bara ett Gravidpaket per hushåll och graviditet.

 

Gratis Gravidförsäkring från huvudsponsorn Länsförsäkringar

En gravidförsäkring ger ett skydd under graviditeten för den gravida, barnet och pappa/partner och kan till exempel ge ersättning för medicinsk invaliditet om den gravida eller barnet skulle drabbas av ett olycksfall. Du får också krishjälp om något allvarligt skulle hända. Du blir kontaktad per telefon om detta.

Tidningen Föräldraguiden Gravid

Tidningen Föräldraguiden Gravid från Allt för föräldrar.

Kommer hem i brevlådan.

Söta bebisstrumpor från Länsförsäkringar

Goboken

Goboken bjuder på ett gratis välkomstpaket med produkter till ditt barn. Flyer med tidningen.

Värdekupong med tidningen.

Momtobe.se

20% rabatt på hela sortimentet av snygga mammakläder och bekväma amningsplagg, gäller till 31/12.

Rabattkod: GRAVID

Babybjörn

Unikt erbjudande till dig som prenumererar på Allt för föräldrar: 15% RABATT och fri frakt på www.babybjorn.se. Erbjudandet gäller endast på www.babybjorn.se och t.o.m. 31 oktober 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Använd rabattkod AFF53X i kassan Värdekupong med tidningen.

15% rabatt på Babyshop till dig och en vän

3 månader fritt SF Kids Play

Se Astrid Lindgrens favoriter och även nya klassiker. Nyheter för i år är även e-böcker och rörelsefilmer! Erbjudandet gäller för nya kunder och du anger koden i steg 2. koden ser du här när du har registrerat dig och är inloggad.


 

Leverans

Dina värdecheckar och erbjudanden skickas direkt hem till dig tillsammans med tidningen Föräldraguiden Gravid inom 8 veckor. Observera att innehållet i Gravidpaketet kan skilja sig lite åt beroende på när du beställer. Frågor om ditt Gravidpaket? Maila till medlem@alltforforaldrar.se .

 

Min beställning & leveransstatus

Du måste ange ett beräknat födelsedatum för ditt barn för att kunna få Gravidpaketet.

Beräknat födelsedatum i formatet åååå-mm-dd exempel 2014-07-02. Därefter tar det ca 8 veckor tills att det levereras hem till dig.
Annons