Bäst i test: Roliga lekar att testa hemma

"Bäst-i-test" är ett otroligt populärt svenskt TV-program, känt för sina kreativa och roliga lekar. Programmet erbjuder massor av inspiration för underhållning, både för familjesammankomster och vänträffar. Här är några av de mest minnesvärda lekarna från programmet som du kan testa hemma.

Roliga leker från Bäst-i-test

1. Skottkärrsracet

En av de mest minnesvärda utmaningarna i Bäst-i-test är skottkärrsracet. Varje deltagare får en skottkärra och ett objekt att frakta genom en hinderbana. Du kan skapa din egen hinderbana hemma med hjälp av objekt som stolar, koner eller grenar. Den som kan frakta sitt objekt genom banan på snabbast tid vinner!

2. Ballongdansen

I denna lek tävlar två lag mot varandra för att blåsa upp och knyta ballonger. Det är dock inte så enkelt som det låter. Deltagarna måste göra detta medan de dansar till musik. När musiken stoppar, måste de stoppa vad de gör. Laget med flest uppblåsta och knutna ballonger vid slutet av leken vinner.

3. Brödbaket

Denna lek är både rolig och utmanande. Varje deltagare får ingredienserna för att baka ett bröd men de får inte något recept. Deltagarna måste försöka baka brödet baserat på deras egen kunskap och intuition. Det roligaste (eller mest frustrerande) med denna lek är att se alla olika resultat!

4. Äggloppet

Äggloppet är en klassisk lek där deltagarna måste balansera ett ägg på en sked och förflytta sig från en punkt till en annan utan att tappa ägget. Du kan försvåra det genom att lägga till hinder eller genom att tidsbestämma loppet. Den som kommer först i mål utan att tappa sitt ägg vinner!

5. Leksaksbilsracet

I denna lek får varje deltagare en fjärrstyrd bil som de ska köra genom en bana. Du kan använda objekt hemma för att skapa en spännande bana. Den som kommer först i mål vinner!

Powered by Labrador CMS