Fredagskänslan på topp: Sprid glädje med en rolig hälsning

Hälsningar att skicka till vänner och kollegor när det är fredag.

Skicka en rolig fredagshälsning
Kicka igång fredagen med en rolig hälsning!

De flesta längtar efter fredagen, och när den äntligen kommer så infinner sig en speciell känsla i kroppen. Så ta tillfället i akt och sprida glädjen, genom att skicka en trevlig eller rolig fredagshälsning till någon - eller till alla du känner!

Varför ska jag skicka en fredagshälsning?

Frågan är väl snarare varför man inte ska skicka en fredagshälsning. Det finns många anledningar till att skicka en sådan. Det kan vara för att sprida glädje eller helt enkelt önska en trevlig fredag, och kanske även en trevlig helg.

Dessutom så finns det många roliga bilder som passar perfekt att skicka som fredagshälsning, och roliga bilder uppskattas trots allt av de allra flesta.

Till vem ska jag skicka fredagshälsning?

Du kan skicka en fredagshälsning till vem du vill. Skicka till arbetskamraterna, vännerna, familj och släkt eller vem som helst. På arbetsplatsen kan du skapa en trevlig stämning genom att helt enkelt önska en trevlig fredag personligen.

Roliga hälsningar

En rolig hälsning är förmodligen det allra vanligaste. Vill du skicka en rolig fredagshälsning så görs det enklast med en rolig bild, med passande text. Här finns det en hel del att välja mellan. Det finns även roliga citat och texter som kan passa bra att skicka denna dag, eller varför inte skriva ihop någonting själv?

Trevliga hälsningar

En trevlig fredagshälsning fungerar förstås också, och detta är väl knappast ovanligt det heller. Här kan man på samma gång passa på att önska en trevlig helg, eller också så fokuserar man helt på fredagen om man föredrar det.

Vill man skicka en trevlig hälsning kan man helt enkelt skriva "Hoppas du får en bra fredag", "Jag ville bara önska en trevlig fredag", "Trevlig helg, och hoppas du får en fin fredag" eller liknande. Även här finns det förstås passande bilder med text.

Peppande hälsningar

Om du verkligen vill sprida glädje, då är det antingen en rolig hälsning eller en peppande hälsning du ska satsa på. Detta kommer med stor sannolikhet att lämna mottagarna med ett leende på läpparna. En peppande hälsning är helt enkelt en hälsning med "äntligen fredag" eller liknande i sig.

Fredagshälsning för att ta kontakt eller kolla läget

En fredagshälsning kan även vara ett perfekt sätt att ta kontakt med någon man inte hört av på länge, eller kolla läget när man egentligen tycker att det är svårt att ta steget. Genom att inleda med "jag ville bara önska dig en trevlig fredag" så kan man enkelt fortsätta med "och kolla hur det är?" eller "hoppas allt är bra med dig".

Powered by Labrador CMS