Ge bort pengar på ett roligt sätt – när du ska ge kontanter i present

Här har vi samlar massor av inspiration för dig som vill ge bort kontanter i julklapp.

Inspiration på roliga sätt att ge bort pengar
Inspiration på roliga sätt att ge bort pengar

En del personer är svåra att ge presenter, och en del vill inte ha någonting annat än pengar. Men det behöver inte alls vara en tråkig present att ge bort kontanter, gör det lite roligare genom att ge pengar på ett nytt sätt! Vi har samlar inspiration för hur du kan ge pengar på ett roligt sätt.

Roliga sätt att ge bort pengar

Här har vi samlar inspiration för dig som ska ge bort pengar i julklapp.

Ge bort pengar i en chokladask

Blanda kontanter med choklad kan bli en riktig succé! Självklart kan man ta en mindre chokladask, eller en godisask eller vad personen tycker om!Varför inte köpa en chipspåse som du öppnar, stoppar kontanter i och sen limmar ihop igen.

Ge bort pengar med en rolig tavla

Gör en personlig tavla och skriv vad pengarna kan gå till utifrån personens intressen. Kanske till mopedpengar, nya fotbollsskor eller en ny soffkuddar.

Fyll ett smyckeskrin med pengar

Om du ska ge julklapp till någon som tycker om smycken kan man fylla en smyckeslåda med mynt och sedlar. Det finns olika stora sminklådor, kanske man vill ha en liten gullig låda att ge bort, eller kanske man vill blanda ut med smink i en större sminkbox.

Vik blommor av sedlar

Ge en bukett av 20-lappar genom att vika sedlarna en efter en. Det kan ta en stund att göra dne här julklappen men den kommer definitivt vara uppskattad!

Vik hjärtan av kontanter och ge som julklapp

Här kan du se hur man steg för steg viker hjärtan av sedlar som man sen kan ge bort i present. Även dessa passar bra i en chokladask där man kan mixa hjärtan med chokladpraliner.

Sedlar i en julgranskula

Det finns julgranskulor att köpa där man kan öppna locket. Öppna, få i sedlarna och slut igen. En julig present att ge bort!

Vik fjärilar av sedlar

Om man har tid kan man vika fjärilar av sedlar som man fäster på snöre och sätter i en låda. En vacker present som passar att ge både som bröllopspresent, julklapp eller till någon man tycker mycket om.

Powered by Labrador CMS