TV-program att medverka i 2023 – här kan du ansöka just nu

Vill du vara med i ett TV-program? Här listar vi alla program du kan ansöka till just nu!

Sök till ett av alla TV-program 2023.
Sök till ett av alla TV-program 2023.

Drömmer du om att medverka i ett tv-program? Vill du visa upp ditt intresse, din talang, vinna pengar eller kanske träffa kärleken? Här har vi samlat några program som du kan ansöka till just nu. Längst ner hittar du länkarna där du kan skicka in din ansökan.

Första dejten Sverige (SVT)

Söker du kärleken? I det här programmet får deltagarna gå på en första dejt, som förhoppningsvis leder till flera. Alla som är 16 år eller äldre kan söka, oavsett vart i landet man bor och vilken bakgrund man har.

Draknästet (SVT)

Har du en riktigt bra affärsidé som du behöver kapital till? Då kanske Draknästet är programmet för dig. Här får entreprenörer presentera sina affärsidéer för investerare. Ett intressant program att se på, och perfekt att delta i för dig som vill komma vidare med en bra affärsidé.

Vem bor här (SVT)

Är du väldigt stolt över ditt hem? Kanske har du ett väldigt annorlunda hem som du vill visa upp. Då är det här programmet du ska söka till! Här får du besöka både ditt eget och andras hem, för att sedan gissa vem som bor vart.

1 mot Sverige (SVT)

Känns tävlingsprogram mer som din grej? Kanske lockar möjligheten att vinna pengar, eller också så vill du bara visa upp vad du går för. Då kan 1 mot Sverige vara helt rätt program - här måste du nämligen vinna över hela Sverige. Är du allmänbildad och bra på logiskt tänkande, då kan det vara du som vinner över hela Sverige.

Muren (SVT)

Om det känns som en allt för stor utmaning att ta dig an hela Sverige så kanske du kan börja med att besegra en mur - med experter inom olika områden. Även här bör du vara allmänbildad och kunna lite om mycket, snarare än mycket om lite.

Drömpyramiden (TV4)

Och så ytterligare ett tävlingprogram - med såväl drömvinst som andra fantastiska priser. Nu har du möjlighet att söka till nya säsonger av Drömpyramiden.

Hela Sverige bakar (TV4)

Är bakning din grej? Då har du möjlighet att både tävla och baka. Visa upp vad du kan i Hela Sverige bakar och bli utsedd till Sveriges bästa hemmabagare 2023. Ett perfekt program att delta i för dig som älskar att baka, helt enkelt.

Robinson (TV4)

Är du den äventyrslystna sorten, som gärna tävlar men samtidigt vill ha ett spännande äventyr? Då är det Robinson du ska söka till.

Bonde söker fru (TV4)

Söker du kärleken, och vill dejta på ett minst sagt annorlunda sätt? Då kan du ansöka till tittarfavoriten Bonde söker fru.

Sveriges Mästerkock (TV4)

Är du en mästerkock som ständigt hyllas för din fantastiska matlagning, av såväl familjen som gäster? Då kanske det är du som kammar hem titeln "Sveriges mästerkock".

Talang (TV4)

Även om Talang sänds just nu så är finns det möjlighet att ansöka till kommande säsong av detta populära program. Har du någon talang som du vill visa upp, och samtidigt ha chansen att vinna pengar? Då är det Talang du ska söka till.

Här hittar du alla program på SVT som söker deltagare:

https://omoss.svt.se/publik-och-medverkan/vill-du-medverka-i-nagot-av-vara-program.html

Här hittar du alla program på TV4 som söker deltagare:

https://www.tv4.se/medverka

Powered by Labrador CMS