En klassisk jul med Newbie

Ge barnen en tidlös stil till högtiderna. Julkollektionen från Newbie präglas av nostalgisk charm i dämpade färger. Och designen oemotståndligt söt, med detaljer som hängslen och volanger. Som vanligt är hela kollektionen är hållbar och all bomull ekologisk. Vi på Allt för föräldrar har totalt kärat ner oss i den! 

Det populära livsstilskonceptet Newbie från KappAhl handlar inte bara om snygg design. Här finns en genomgripande tanke som värnar om miljön och barnens bästa – både idag och i framtiden. För julen släpps en kollektion med nostalgisk charm i dämpade färger i härliga rutor, ränder och stickade mönster. 

 
 

KLÄNNING


KOFTA


JOGGINGBYXA


KLÄNNING

Ekologisk bomull och hållbara material

Newbie omfattar massor av söta barnkläder tillsammans med matchande accessoarer och heminredning. Och tack vare det tidlösa snittet och den smakfulla mönstermixen är märket perfekt för att matcha barnen emellan. Miljötanken i är tongivande – inte bara genom helt igenom hållbara fibrer och 100% ekologisk bomull – utan också genom klassisk design och hög kvalitet. Det gör att plaggen kan gå i arv. Begreppet ekologisk bomull innebär att bomullen odlas utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödslingsmedel. Hållbara fibrer betyder att alla plagg är framställda av återvinningsbara eller återvunna material. Det senare är fibrer som återvunnits från förbrukat material. 

Ska du snart ha barn?

Nu kan din bebis inta världen i en skön body från Newbie. Anmäl dig till Gravidpaketet. Den som väntar på något gott, kan vänta tillsammans med Gravidpaketet. Där hittar du bland annat en gåva från Newbie i form av en valfri bomullsbody i helt igenom hållbara material och 100% ekologisk bomull. Ska du snart ha barn? Anmäl dig här så kommer ett härligt paket med produkter till bebisen på posten.

 

Livsstilskoncept ger helhetsintryck

Att Newbie har ett koncepttänk skapar en komplett stil i plagg och inredning. För visst är det charmigt att kombinera bebisens bomullsbody med mjuka filtar eller sängkläder med söta tryck? Eller varför inte matcha de stora barnen med de mindre? Det ger ett helhetsintryck med tydlig charm. Storlekarna går från 56 cl och upp till 128 cl, men utvalda plagg finns också från 44 cl. Perfekt för de minsta nytillkomna! Låt dig inspireras av redaktionens favoriter på KappAhl, online på kappahl.se eller i Newbies egna butiker.

Några gånger per år släpper Newbie också en limiterad kollektion i begränsad upplaga – Newbie Limited Edition. Dessa plagg säljs bara i Newbies egna butiker och online. Håll ögonen öppna för denna kollektion, som brukar vara något utöver det vanliga.  

 
 
 

Vilken är din Newbiefavorit?

 

Redaktionen har många favoriter från Newbie och nu vill vi se vilket plagg du tycker bästa om. Lägg upp en bild på Instagram med ett Newbieplagg (och om du vill tillsammans med ditt barn). Tagga bilden med #NewbieDecember och #NewbiebyKappAhl. Vi väljer ut den bild vi tycker extra mycket om och som tack får vår Newbiefavorit ett presentkort på 1000 kr från KappAhl. Vi älskar söta bilder, så vi ser fram emot att se din!

 

#NewbiebyKappAhl #NewbieDecember