annons

Om tävlingen


Välkommen till tävlingen som Allt för föräldrar arrangerar i samarbete med ODENSE! Visst vore det roligt att åka iväg på en resa tillsammans med familjen? Nu har du världens chans! Tre tävlingsdeltagare kommer att vinna resecheckar till ett värde av totalt 20 000 kr. Och alla tre får dessutom värdecheckar på valfria produkter från ODENSE och KronJäst till ett värde av 250 kronor.

Vinster

1:a pris
12 000 kronor i resecheckar samt värdecheckar på valfria produkter från ODENSE och KronJäst till ett värde av 250 kronor.

2:a pris
5 000 kronor i resecheckar samt värdecheckar på valfria produkter från ODENSE och KronJäst till ett värde av 250 kronor.

3:e pris
3 000 kronor i resecheckar samt värdecheckar på valfria produkter från ODENSE och KronJäst till ett värde av 250 kronor.

Hur går tävlingen till?

För att delta i tävlingen ska du svara på den inledande frågan samt ladda upp en bild på dina dekorerade kakor bakade på ODENSE Färdiga kaksmet. Ladda upp bilden samt fyll i förnamn, efternamn, e-postadress och adress i formuläret på anmälningssidan. Du måste även bekräfta att du tagit del av tävlingsreglerna. Därefter tilldelas du automatiskt en personlig tävlingssida. Här visas ditt tävlingsbidrag och här samlar du poäng. Du kan här även följa hur du ligger till i tävlingen via en personlig resultatsida som bara du har tillgång till. Du ser vilka som har anmält sig till tävlingen via din sida samt kan skicka påminnelser till dem som ännu inte besökt den. Länken till din sida skickas till e-postadressen du angav vid anmälan.

Hur samlar du poäng?

Du samlar poäng genom att få så många besökare som möjligt till din officiella tävlingssida. En besökare ger dig 100 poäng. Om besökaren dessutom anmäler sig till tävlingen via din sida får du ytterligare 100 poäng och besökaren tilldelas 200 poäng. Dina besökare hjälper dig alltså att öka dina vinstchanser och du hjälper dem att få en flygande start i tävlingen! Så sprid din tävlingslänk till alla du känner, skicka till dina e-postkontakter, sprid via din blogg, dela på Facebook, Instagram, Twitter, MSN osv. Ju fler unika besökare du har, desto mer poäng får du! Flest poäng den 4:e maj vinner!

ODENSE förbehåller sig rätten att använda bilder från tävlingen i sin kommunikation.