annons

Baka kakor med ODENSE Färdiga kaksmet och dekorera dem så kreativt du kan. Det är enklare än du tror!

ODENSE har lanserat en ny kaksmet som gör det lätt och roligt att baka småkakor. Kakorna finns i varianterna Chokladdröm, Kransekage och Kokosdröm. Kransekage är dessutom glutenfri, ett perfekt alternativ för dig som är glutenintolerant. Kakblandningen är färdigblandad i en spritspåse, så det enda du behöver göra är att trycka ut den på en plåt eller i små formar.

Så här tävlar du

Baka med valfri kaksmet från ODENSE - Chokladdröm, Kransekage eller Kokosdröm. Dekorera kakorna på ett kreativt sätt efter eget tycke och smak. Använd gärna glasyr, strössel, choklad och annat roligt för att få dina kakor så personliga och fina som möjligt. I tävlingsformuläret kan du även fylla i vilka ingredienser du har använt för att dekorera kakorna. Detta är dock inget krav för att delta.

Ta en bild av dina dekorerade kakor och ladda upp den via formuläret nedan. Därefter skapas en personlig tävlingssida. En länk till sidan skickas till din e-postadress.

Sprid länken till din tävlingssida på alla sätt du kan; e-post, sms, blogg, Facebook, Instagram, Twitter etc. Ju fler besök på din sida desto fler poäng. Tävlande med flest poäng vinner!

Du får 100 poäng för varje besök på din sida och ytterligare 100 poäng om besökaren dessutom anmäler sig till tävlingen via din sida.

Deltagandet är personligt. Du kan endast delta med
en e-postadress. Tävlingen pågår t.o.m. 4:e maj 2013.

Kaksmeten finns i bakhyllan på ICA, Coop och Citygross.

Börja med att svara på frågan nedan.

Hur lång tid tar det att baka kakor med ODENSE Färdiga kaksmet?

15 min
45 min
60 min
Här kan du få hjälp med svaret »
Förnamn
Efternamn
Adress
Postnummer
Ort
E-post
Tävlingsbild
Ingredienser
(frivilligt)
Jag godkänner tävlingsreglerna.

Jag tävlar redan men har glömt min länk?

Fyll i din e-post så skickar vi den till dig.