Annons:
Hela denna sektion är ett samarbete med Länsförsäkringar
Tävla om käpphästar till en hel skolklass!

Tävla om käpphästar till en hel skolklass!

Många barn drömmer om en egen häst, men att äga en egen häst är förstås både kostsamt, tidskrävande och innebär mycket ansvar. Men har du hört talas om käpphästhoppning? Det är en relativt ny sport som snabbt blivit populär. Den är nästan precis som vanlig hästhoppning över hinder, skillnaden är att du hoppar med käpphästar. 

Käpphästhoppning, även kallad ”Hobby Horsing”, är alltså precis vad det låter som, hästhoppning med käpphästar istället för med riktiga hästar. Det anordnas numera tävlingar i käpphästhoppning runt om i landet och sporten fick stor uppmärksamhet i media för några månader sedan.  

Nu har du chansen att göra en hel förskole- eller skolklass glada genom att vara med i vår tävling om käpphästar till en hel klass! Allt du behöver göra för att tävla är att svara på frågan nedan och skriva en kort motivering varför just den skolklass du tävlar för bör vinna. Tävlingen pågår till och med 31/3-2018. Tävlingsvillkoren hittar du här!

Här kan du få lite tips om hur du lär barnen om pengars värde med vecko- eller månadspeng, och du - du hittar även det rätta svaret!

 

Tävlingsformulär

 
Hur mycket får en 12-åring i månadspeng enligt statistiken?
 
 
Hur många barn går det i skolklassen du tävlar för?
 
 
 
Motivera varför just ditt barns klass ska vinna käpphästarna! OBS! Undvik emojis/smileys, då kanske inte formuläret når fram.
 
 
 
 
Glöm inte att fylla i dina uppgifter för att kunna tävla!
 
 Förnamn
Efternamn
Gatuadress
Postnummer
Ort
E-post

 

I samarbete med Länsförsäkringar

 

Advertisement

 • Länsförsäkringars barn- och ungdomsförsäkring ger bra hjälp och ekonomiskt tillskott genom

 • Betydande engångsbelopp vid medicinsk och ekonomisk invalditet
 • Ersättning direkt vid diagnos, t ex cancer
 • Kostnadsbidrag vid långvarig sjukdom
 • Ersättning vid sjukhusvistelse
 • Ersättning för ärr och kristerapi

Ställ din fråga till Länsförsäkringars experter

Vill du ställa en fråga till någon av Länsförsäkringars experter? Välj en expert nedan och använd formuläret för att skicka in din fråga. Vi kommer att publicera frågan och svaret här. Om du vill vara anonym, så skriv bara Anonym eller ett påhittat namn i rutan "Ditt namn". Din e-post publiceras aldrig, den använder vi bara för att meddela dig om din fråga blir besvarad. Frågorna kommer publiceras löpande och skickas till din mail.

Elisabeth Hedmark

Elisabeth Hedmark är Länsförsäkringars privatekonom. Elisabeth har en vuxen dotter och två barnbarn. Hon gillar att resa, vara i naturen och vara med sin familj. Bästa barnbok som hon läst är Pippi Långstrump.

Maria Wedin

Maria Wedin är Länsförsäkringars trafiksäkerhetsspecialist. På fritiden kör hon ofta och gärna motorcykel samt åker skidor på längden och tvären. Den bästa barnbok hon läst är Pippi Långstrump.

Christina Meder

Christina Meder är Länsförsäkringars barn- och gravidförsäkringsspecialist. Christina har två tonårsdöttrar. Fritiden tillbringar hon ofta i innebandyhallen och på fotbollsplanen. Christina åker gärna båt i skärgården och är på landstället med familj och vänner. Resa och upptäcka nya platser och kulturer är ett stort intresse. Bästa barnbok är Pija Lindenbaums böcker om Gittan.
Välj expert att fråga
Ditt namn
Din e-postadress
Din fråga
 

 • Länsförsäkringars barn- och ungdomsförsäkring ger bra hjälp och ekonomiskt tillskott genom

 • Betydande engångsbelopp vid medicinsk och ekonomisk invalditet
 • Ersättning direkt vid diagnos, t ex cancer
 • Kostnadsbidrag vid långvarig sjukdom
 • Ersättning vid sjukhusvistelse
 • Ersättning för ärr och kristerapi