Annons:
Hela denna del är ett samarbete med LEGO DUPLO

 

Hållbar lek som julklapp

Hållbar lek som julklapp

Den här tiden på året står julklappsinhandling på agendan, och varje år är det någon ny leksak eller produkt som barnen önskar sig allra mest. Det tråkiga med att ge bort något som är trendigt nu, är att det nästa år är helt bortglömt eller ute. I slutändan är det rent av slöseri med pengar och utrymme i lekrummet.

Att ge sina barn det som står högst upp på önskelistan är självklart det varje förälder strävar efter. Men ibland kan det vara svårt att kunna stå för det köpet, om det är en leksak som man vet är en typisk trendprodukt just nu och inte bidrar till framsteg i barnets utveckling. Hållbara leksaker som även kan gå i arv är gärna att föredra, vilket kräver en produkt som är tidlös och uppskattad.

 

"LEGO-lådan" finns i de flesta hem

Ibland kan det vara svårt för föräldrarna att sätta sig in i barnens lek, om den involverar något som föräldrarna inte riktigt känner till.

Som förälder ser man gärna tillbaka på sin egen barndom och vad man själv uppskattade att leka med, vilket på något sätt borde gå igen i sina egna barns sätt att leka. Men just LEGO DUPLO är en produkt som även föräldrarna ofta har en stark relation till!

Ända sedan 1969 har produkten funnits med, och är fortfarande en stor favorit hos både barn och föräldrar. Den klassiska ”Lego-lådan” finns nog i många hem och har kanske gjort ända sedan föräldrarna lekte med samma bitar.

Medan många barn idag underhåller sig digitalt, blir den fysiska leken allt mindre. LEGO DUPLO bidrar till rörelse och motorik, både barnen emellan och tillsammans med föräldrarna. Att tillsammans bygga, leka, fantisera, och utforska är en aktivitet som aldrig går ur tiden, dessutom med en produkt som passar att spara många år fram i tiden. LEGO DUPLO är därför perfekt som julklapp! 
 
 

Utvalda LEGO DUPLO favoriter