Ingredienser
- Kycklingbröst, skurna i bitar 4
- Olja 2 msk
- Hackad lök 1
- Finhackade vitlöksklyftor 3
- Riven färsk ingefära 1 msk
- Garam masala 2 msk
- Koriander 1 tsk
- Spiskummin 1 tsk
- Gurkmeja 1 tsk
- Krossade tomater 400g
- Kokosmjölk 200ml
- Salt efter smak
- Färsk koriander för garnering
Tillagning
- Bryn kycklingbitarna i olja i en stor panna och ställ åt sidan.
- Fräs lök, vitlök och ingefära i samma panna tills de är mjuka.
- Tillsätt kryddorna och rör om tills de är väl blandade.
- Lägg tillbaka kycklingen i pannan och tillsätt krossade tomater och kokosmjölk. Låt småkoka i 20-25 minuter.
- Smaka av med salt och garnera med färsk koriander. Servera med ris eller naanbröd.
Publicerat 2024-02-07 11:19
Av Matredaktionen
Av Matredaktionen