Hela denna sektion är ett annonsamarbete med Min Doktor
Så slipper du väntrum och resor med sjukt barn

Så slipper du väntrum och resor med sjukt barn

Aldrig är det så obekvämt att gå utanför dörren som när man är sjuk. Ändå har de flesta av oss spenderat timmar i väntrum och sjukhuskorridorer. Men nu kan du stanna kvar i sängen – Min Doktor erbjuder läkarbesök på dina villkor.

Att vara sjuk är nog så jobbigt. Lägg därtill väntetider, resväg och smittorisk. Som förälder känner du igen obehaget att klä på ett febertrött barn som gråter och vill stanna hemma. Så varför sitta i väntrum i onödan? Vi på Min Doktor tycker att all vård ska ske på dina villkor. Med oss kan du dygnet runt i lugn och ro hemma få svar på dina frågor. Vi ser till att du får hjälp med dina problem och rätt behandling.
 

Så här fungerar Min Doktor

Vi använder framför allt en enkel chattfunktion och du svarar när du kan. Du behöver inte passa några tider eller svara omgående. Det är bekvämt och flexibelt för dig och för ditt barn.

 

Svara på frågor om dina besvär

Du beskriver dina besvär genom att svara på några frågor om dina symtom. Ibland kan vi även be dig skicka in bilder eller en kort video som du tar med mobilen.

 

Prata med din läkare

Vi använder “chatt”, telefon eller video – allt efter behov för att läkaren ska förstå dig och dina besvär rätt. Våra läkare, barnmorskor och fysioterapeuter är erfarna och jobbar på svenska vårdcentraler eller sjukhus när de inte hjälper dig hos oss.

 

Få diagnos och behandling

Vi ställer diagnos och hjälper dig med lämplig behandling. Genom att ställa frågor och eventuellt skicka dig på provtagning, samlar läkaren in all information som krävs för att ställa en korrekt diagnos. Om läkaren anser att du behöver medicin, hjälper vi till med detta. Vi följer gällande riktlinjer för all förskrivning. Du hämtar ut din medicin på valfritt apotek.

 

Vi finns här för dig

Min Doktor finns här för hela familjen, när ni behöver och på era villkor. Ett läkarbesök kostar 250 kronor. Både högkostnadsskydd och frikort gäller hos oss. Som förälder kan du kostnadsfritt söka vård för dina barn hos oss. Ladda ner vår app och läs mer här


Träffa läkare online

0 kr

Vuxen

0 kr

Under 20 år

BankID för säker inloggning
Snabbt svar dygnet runt
Konsultation och behandling
Öppet alla dagar året om
0 kr i patientavgift

Vi hjälper dig med

 • Allergi

  Exempelvis mat-, pollen- och pälsdjursallergi.

 • Förkylning

  Exempelvis bihålebesvär, halsont, hosta.

 • Rygg och ledbesvär

  Ryggskott. Problem med axlar, knän eller handleder.

 • Sjukgymnastik

  Problem med knän, axlar eller andra leder? Vi hjälper dig att fastställa vad ditt besvär beror på och ger dig ett individuellt anpassat träningsprogram.

 • Mäns hälsa

  Erektionsbesvär, herpes, för tidig utlösning, håravfall, vårtor kring könsorganen.

 • Kvinnors hälsa

  Förskjuta mensen, herpes, illaluktande flytningar, klimakteriebesvär, klåda i underlivet, premenstruella besvär, preventivmedel, urinvägsbesvär / urinvägsinfektion, vårtor kring könsorganen.

 • Magbesvär

  Diarré, förstoppning, gallbesvär, illamående och kräkningar, magknip, sura uppstötningar.

 • Hudbesvär

  Akne, eksem och andra utslag, födelsemärken och hudförändringar, herpes, insektsbett och -stick, vattkoppor.

 • Psykiska besvär

  Depression, oro, stress.