10 prylar – för det perfekta barnkalaset

10 prylar – för det perfekta barnkalaset

Att anordna ett barnkalas kan vara det roligaste någonsin - eller något som känns lite jobbigt. Barnkalas kan vara en viktig del av ett barns uppväxt, och om inte annat så är det ju kul! 

Här hittar du tillbehör till kalaset. Allt från papperstallrikar till prylar för lek och stoj. Dekorera för den ultimata stämningen! Det kanske känns som en utmaning, men det är så värt det - ett kalas blir ett minne för livet. 

 

1. Papperstallrikar

Hos Partykungen kan du välja mellan hundratals olika papperstallrikar, om det är något du vill använda dig av. Kolla in hela sortimentet här. Du kommer säkert hitta ditt barns favorit!

2. Roliga servetter

Kör på stort när det kommer till dukningen - det är väl ändå en stor del av kalaset. Välj mellan olika motiv på servetterna, och matcha med övrig dekor. 

3. Sugrör

Sugrör är ett sådant tillbehör som alltid går hem - speciellt bland barn. Det finns väldigt många att välja mellan - du hittar dem här.

4. Bordsdukar

Rädda bordet från kladd, och uppnå en ny nivå i ditt dekorerande. Här hittar du flera olika bordsdukar att välja mellan.

5. Pappersmuggar

Det finns så många roliga muggar att välja mellan. Spana in de olika motiven här.

6. Inbjudningskort

Bjud in kompisarna med stil! Kanske med ett inbjudningskort med Greta Gris-motiv? Det och mycket mer finns att välja mellan här.

7. Skynke till fiskedamm

Fiskedamm kan vara det bästa som hände en på kalas! Det är väl klart att även det här barnkalaset ska ha det. Här hittar du ett fiskedammsskynke med motiv av Pippi Långstrump.

8. Star Wars kakburk

Servera kakor, eller annat fika, på ett snyggt sätt! Perfekt om barnet i fråga älskar Star Wars. Här hittar du kakburken för 399 kronor.

9. Tårtljus

Klart tårtan ska ha några ljus! Här kan du välja mellan 131 olika ljus.

10. Vimpelgirlanger

Inred ditt hem, eller lokalen, med lite trevliga girlanger. Här hittar du dessa med motiv av allas favoriter, Babblarna.