10 saker till hemmet – som du kan fynda just nu

10 saker till hemmet – som du kan fynda just nu

Ibland behöver man bara nya saker till hemmet. Kanske en ny kaffekokare, trendigt porslin eller något annat välbehövligt. Saker som inredning är alltid populärt, men även smarta teknikprylar toppar högt på listan. 

1. Fläkt från Honeywell

De flesta fläktar är redan slutsålda - men här har du en tornfläkt som faktiskt finns kvar i lager. Just under tusenlappen. Jämför priser och olika butiker här

2. Moccamaster


Alla förtjänar en god kopp kaffe. Moccamaster är kända för sina grymma kaffebryggare - detta är en av deras storsäljare, som du kan klicka hem från 1 874 kronor här.

3. Baden-Baden

Den här kära solstolen är ett måste i ditt hem. Speciellt om det är bra väder och sol! Här hittar du dem i olika färger från 589 kronor.

4. Coca Cola-glas

Njut av en kall läskedryck i dessa glas från Coca Cola. Det sägs till och med att de ska ta fram smakerna på ett helt nytt sätt. Spana in glasen här.

5. Hängmatta från FatBoy

Det låter ju som rena rama drömscenariot att slappa i en hängmatta, kanske med en bra bok. Den här hängmattan hittar du billigast här

6. Mugg från Ernst Kirchsteiger

Nya muggar är alltid trevligt, och visst är det fint med ett citat på! Här hittar du dem till billigast pris.

7. Utespelet Kubb

Ett set med kubb är givet för sommarhänget. Det här bara måste du ha hemma! Uppskattas av hela familjen. Du hittar spelet här.

8. Tallrikar från Rörstrand

Just de här tallrikarna är väldigt populära. Nu har du chansen att klicka hem dem till kampanjpris. Kolla in dem bättre hos Prisjakt och jämför olika butiker.

9. Populär högtalare från Marshall

Den här högtalaren finns redan i flera svenska hem, så om du inte har en är det faktiskt värt att köpa den nu. Du hittar den billigast här.

10. Glaskaraff

En karaff behöver man alltid, och hur fräscht är det inte med lite citron eller lime i, till exempel? Du hittar karaffen här.