11 leksaker i trä – som ditt barn kommer älska

11 leksaker i trä – som ditt barn kommer älska

Trä kan vara det bästa materialet när det kommer till leksaker. Mycket är antibakteriellt - och dessutom naturligt och miljövänligt! Det är hög kvalité, så de håller länge.

1. Spis från Brio

Den här klassiska spisen kan till och med ha varit med i vår egna barndom. Du hittar den billigast här - det finns tre olika färger att välja mellan.

2. Arbetsbänk

Låt den lille hanverkaren leka med den här arbetsbänken i tre. Den rekommenderas från tre år, och kommer med flera olika verktyg. Här kan du klicka hem det från 639 kronor.

3. Alfabetsklossar

De här klossarna har bokstäver och siffror på sidorna, och vissa har fina symboler. Varför inte öva på de första orden, med de här klossarna? De blir dina från 196 kronor här.

4. Stilren gunghäst

Den här gunghästen är faktiskt väldigt fint i sin helvita design. Det bästa av allt är att den bara kostar 249 kronor här.

5. Ett kök i trä

Det här fina köket finns i flera olika färger och varianter! Finns också massor av olka tillbehör att köpa till. Spana in köket här och välj din favorit.

6. Doktorsväska med tillbehör

Att leka doktor är väl hur kul som helst! Här kommer det också med diverse tillbehör, för att leken ska bli komplett. Klicka hem doktorsväskan här.

7. Flygplats med flygplan

I detta set får du ett rött flygplan, en terminal, bagage och två figurer. Du hittar flygplatsen med tillbehören här.

8. Leksaksgitarr

Känner du på dig att ditt barn kanske är ett musikaliskt geni? Oavsett vad så är den här gitarren från Kids Concept ett bra köp. Den är ju också hur fin som helst, och finns i flera olika färger. Här hittar du den från 235 kronor.

9. Bygg en stad

Bara fantasin sätter gränser! Här har ni allting man behöver för att bygga en liten trevlig stad i trä. Du hittar det här från 209 kronor.

10. Piratskepp

Pirater är väl spännande? Här får du ett häftigt piratskepp med tillbehör från 549 kronor.

11. Brandbil

Det kan vara spännande med brandbilar, eller egentligen bilar över huvud taget! Den här brandbilen med tillbehör kostar drygt 649 kronor här.