Annons:
4 filmer du borde se i sommar när barnen somnat

4 filmer du borde se i sommar när barnen somnat

När barnen somnat och kväll nummer två startar finns det väl inget härligare än att mysa upp i soffan eller i sängen och kolla på en riktigt bra film? Här är fyra filmer du måste se i sommar!


Tårtgeneralen

Tårtgeneralen online sf anytime michael persbrant
Kort om filmen


Tårtgeneralen hade premiär 2018 och är regisserad av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. I huvudrollen ser vi Mikael Persbrant. Filmen har fått stor uppmärksamhet och bra recensioner! Betyg på IMDb: 7,6.

Handling

I mitten av 80-talet utses Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås bestämmer sig den försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa Stockholmsjävlarna. Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och få in Köping i Guinness Rekordbok.

Tårtgeneralen kan du både hyra och köpa på SF Anytime - läs mer här!

C’est la vie

C'est la vie leva livet
Kort om filmen

C’est la vie är regisserad av Olivier Nakache och Éric Toledano och hade premiär 2017. Betyg på IMDb: 6,9.

Handling
Pierre och Helena firar sin kärlek på ett extravagant slott i Paris. Från första morgonstund till och med nästa dags soluppgång får vi följa deras bröllopsfest, men genom ögonen på personalen som får denna magiska tillställning att bli verklighet. Och självklart blir inte allt som de har tänkt sig.

C’est la Vie kan du hyra på SF Anytime fr.o.m. 8 augusti - läs mer här!
 

Tomb Raider


 

Kort om filmen

Tomb Raider är tillbaka, denna gången med svenska Alicia Vikander i huvudrollen som Lara Croft. Filmen hade premiär 2018, och är regisserad av Roar Uthaug. Betyg på IMDb: 6,4.

Handling

För sju år sedan försvann Lara Crofts far under mystiska omständigheter. För att en gång för alla lösa gåtan ger hon sig av för att hitta hans senaste kända destination: en mytomspunnen grav på en ö utanför Japans kust. Överlever hon detta riskfyllda äventyr förtjänar hon namnet Tomb Raider.

Tomb Raider kan du hyra på SF Anytime fr.o.m. den 30 juil men finns att köpa redan nu - läs mer här!

 

A Quiet Place

 

Kort om filmen

A Quiet Place hade premiär 2018 och är en Sci-Fi-/Skräckfilm med bland andra Emily Blunt och John Krasinski i rollerna. John Krasinski har även regisserat filmen. Betyg på IMDb: 7,8.

Handling

Evelyn och Lee Abbott tvingas till drastiska åtgärder för att säkra sin och barnens överlevnad. I ett ödelagt New York hotar mystiska utomjordiska varelser som jagar efter ljud, och familjen måste leva sitt liv i total tystnad för att inte bli upptäckta. Något som plötsligt ska visa sig bli svårt...

A Quiet Place kan du se på SF Anytime från och med den 20 augusti! 

 

På SF Anytime finns det massvis titlar och förutom dessa filmer kan du bland annat se Ted, Solsidan, Fifty Shades Freed, Call me by your name och Beck – det finns något för alla smaker! Du kan antingen hyra eller köpa filmer och du kan enkelt betala med Swish direkt från soffan – hur smidigt är inte det? Klicka in på SF Anytime här för att börja kolla på dina favoritfilmer eller hitta nya favoriter!

I samarbete med SF Anytime

Related image

Annons