5 anledningar till att du borde samla dina lån

5 anledningar till att du borde samla dina lån

Om du har flera olika lån, avbetalningsköp och krediter kan det löna sig att samla dem - i ett enda lån.

1. Du kan sänka din månadskostad

Om du har flera olika krediter och lån betalar du både ränta och fler fakturaavgifter. Du kan minska din totala månadskostnad genom att samla de mindre lånen till ett enda stort. Hos Lendo kan du se hur mycket pengar du kan spara.

2. Du kan få bättre ränta

Istället för flera små lån med hög ränta kan du få ett enda, större lån med lägre ränta - genom att jämföra olika erbjudanden från flera olika banker. Här kan du jämföra låneerbjudanden från upp till 30 banker och långivare gratis.

 

3. Förlänga lånets löptid

Mindre lån, krediter och avbetalningar har ofta en kortare återbetalningstid, men när du samlar lånen till ett större kan du också förlänga lånets löptid, och därmed minska stressen över återbetalningen. 

4. Du får mer ordning

Ibland händer det att man råkas missa en faktura, och en trist påminnelseavgift dyker upp i brevlådan. Om du istället bara har ett lån, så blir det mycket enklare att hålla koll! 

 

5. Du behöver inte betala något

Att samla lån kostar ingenting! Om du jämför hos Lendo, så gör de dessutom hela jobbet åt dig. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, så skickas din ansökan till 30 olika banker och långivare. Sedan väljer du själv om du vill ta något av erbjudandena, och vilket som därmed har bäst villkor för dig. Klicka in dig här för att se hur mycket pengar du kan spara