Annons:
5 anledningar till att köpa begagnat under föräldraledigheten

5 anledningar till att köpa begagnat under föräldraledigheten

När man får barn är det mycket som ska införskaffas, och det tar både tid och pengar. Här är 5 anledningar till att shoppa begagnat under föräldraledigheten!

 

1. Du sparar pengar

Som bekant får du lite mindre i plånboken under föräldraledigheten, och ändå har man en person till att försörja. Idag kan du köpa det mesta begagnat som du kan tänkas behöva så som bebiskläder, amningströjor, babynest och barnvagn. Eftersom bebissaker används under en så kort period så brukar de flesta saker som säljs på Tradera vara i väldigt bra skick. Dessutom kan du sälja sakerna när du inte längre behöver dem och på så sätt få tillbaka lite pengar.

 

2. Du kan shoppa vart du än är

Under föräldraledigheten kommer du ha mycket ledig tid när din bebis sover, och det kan hen göra i stort sett vart som helst. Istället för att springa runt i butiker med barnvagnen för att handla det du behöver kan du istället shoppa på Tradera, direkt i mobilen. Där finns allt du behöver på ett och samma ställe, och då får det dessutom hemskickat! Laddar ner Traderas app här - app till iPhone eller app till Android.

 

3. Du får snälla produkter

Köper du kläder till din bebis och till dig själv begagnat har de med största sannolikhet tvättats många gånger, och därmed har de gifter som finns i vissa kläder när man köper dem nya tvättats bort. Dessutom brukar begagnade kläder vara mjukare eftersom tyget slitits mycket, och ju mjukare ju skönare tycker bebis, och säkert även du själv.

 

4. Du gör gott för miljön och kommande generationer

Idag är vi ganska medvetna om att de val vi tar i vardagen påverkar miljön. Köper du saker på Tradera istället för nytt har du gjort en sak för att minska din klimatpåverkan på världen. Att köpa begagnat innebär bland annat mindre fabriks- och fraktutsläpp och genom att minska dem kan ditt barns och kommande generationer förhoppningsvis få njuta av vår planet precis som vi gör idag.

 

5. Du får mer tid med din bebis

Genom att handla på Tradera slipper du lägga tid på att gå runt i olika butiker eller köpcentrum för att hitta det du söker och kan istället shoppa direkt i mobilen - var du än är. På så vis får du mer tid till din bebis så att du och hen kan njuta av föräldraledigheten till max.

 

Om Tradera

Tradera är sedan starten 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online. Varje vecka läggs tusentals saker upp till försäljning på Tradera, och sidan besöks av cirka en miljon unika besökare i veckan. Det är helt gratis att vara medlem på Tradera och man betalar endast om man får en vara såld.

 

Kolla in Tradera här för att se om du hittar något just du behöver!

Image result for tradera logga in

Annons