Annons:
Sugen på filmkväll? 4 nya storfilmer du borde se

Sugen på filmkväll? 4 nya storfilmer du borde se

Trött på att lägga ner tid på att bläddra igenom alla tusentalsfilmer som finns på streamingtjänsterna när du ska ha filmkväll, istället för att lägga tiden på att se själva filmen? Nu slipper du välja, för här tipsar vi dig om fyra nya storfilmer du kan se redan ikväll!
 

Nötknäpparen och de fyra världarna 

ÄVENTYR. USA. 2018. Med Mackenzie Foy och Keira Knightley. Från 11 år. Längd 1.39

Sammanfattning:
Allt Clara önskar sig är nyckeln till en ask som innehåller en gåva från hennes döda mor. En gyllene tråd leder henne till nyckeln, men den försvinner in i en underlig, parallell värld. Där möter Clara soldaten Phillip, ett gäng möss och regenterna som härskar över tre av världarna. För att få tag i nyckeln måste Clara och Phillip bege sig till den olycksbådande fjärde världen.

Här kan du köpa Nötknäpparen och de fyra världarna! 

Trailer:

 

 

Fantastiska vidunder: Grindewalds brott

ÄVENTYR. USA/Storbritannien. 2018. Med Eddie Redmayne och Jude Law. Från 11 år. Längd 2.14

Sammanfattning:
Grindelwald har lyckats undkomma arresten. Han börjar samla anhängare, men döljer sin egentliga agenda: att uppfostra renblodiga trollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som inte anar vilka faror som väntar.

Här kan du köpa Fantastiska vidunder: Grindewalds brott!

 

The Girl in the Spider's Web

ACTION. Storbritannien/Kanada/USA/Tyskland/Sverige. 2018. Med Claire Foy och Beau Gadsdon. Från 15 år. Längd 1.57

Sammanfattning:
En sen natt ringer professor Frans Balder, en auktoritet inom AI-forskning, till Mikael Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl. Baserad på David Lagercrantzs bok Det som inte dödar oss.

Här kan du köpa The Girl in the Spider's Web!

Trailer:

 

 

 

Halloween (2018)

SKRÄCK. USA. 2018. Med Jamie Lee Curtis och Judy Greer. Från 15 år. Längd 1.46

Sammanfattning:
Uppföljare till den hyllade skräckfilmen Halloween som hade premiär 1978. För sista gången konfronteras Laurie Strode med den maskerade figuren Michael Myers som jagat henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.

Här kan du hyra eller köpa First Man! 

Trailer:

 

 

 

Alla dessa fem filmer går att se på SF Anytime, och om någon av dem mot förmodan inte skulle falla dig i smaken kan du garanterat hitta någon du gillar i deras stora filmutbud. Här kan du hyra eller köpa någon av SF Anytimes alla filmer, för att få känslan av en biokväll hemma i din egen soffa! 

 

Bildkälla huvudbild: © Sony Pictures.

 

I samarbete med SF Anytime

Annons