Annons:
Svårt att välja film? Här är 4 tips

Svårt att välja film? Här är 4 tips

Trött på att lägga ner tid på att bläddra igenom alla tusentalsfilmer som finns på streamingtjänsterna när du ska ha filmkväll. Tid som du istället kunde lagt på att se själva filmen? Nu slipper du välja, för här tipsar vi dig om fyra nya storfilmer du kan se redan ikväll!
 

1. Lyckligare kan ingen vara

KOMEDI. Sverige. Med Helena af Sandeberg och David Hellenius. Barntillåten.

Sammanfattning:
Taxichauffören Robert springer på sin första kärlek Sofia och gamla känslor blossar upp. Bloggaren Ebba ska föda och förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Hon blir kär i mannen hon precis skällt ut, men har svårt att visa sina känslor. Pensionären Ulf har med åren blivit tvär i väntan på den rätta. Men när han träffar Claudia spirar känslorna.

Här kan du köpa Lyckligare kan ingen vara!

Trailer:

 

 


2. Mortal Engines

ACTION. Nya-Zeeland/USA. Med Hera Hilmar och Robert Sheehan. Från 11 år.

Sammanfattning:
Hundratals år efter att civilisationen förstördes av en katastrof har mänskligheten anpassat sig till ett nytt sätt att leva. Jättelika städer på hjul rör sig över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. En mystisk ung kvinna vid namn Hester Shaw är den enda som kan stoppa staden London från att sluka allt i sin väg. Hester finner två allierade i Tom och Anna, och tillsammans tar de sig an det svåra och farliga uppdraget.

Här kan du köpa Mortal Engines 

Trailer:

 

 


3. The Upside

KOMEDI. USA. Med Kevin Hart och Bryan Cranston. Från 11 år.

Sammanfattning:
Småkriminelle Dell har blivit villkorligt frigiven och behöver ett jobb. Phillip Lacasse är en rullstolsbunden mångmiljonär som behöver hjälp med i stort sett allt av en personlig assistent – ett jobb som Dell motvilligt söker. Dell väntar sig som vanligt ett rungande nej, men Philippe behöver lite förändring i vardagen och beslutar sig för att ge honom jobbet.

Här kan du köpa The Upside!

Trailer:
 

 


4. Spider-Man: Into the Spider-Verse

ACTION. USA. Från 7 år.

Sammanfattning:
Miles Morales är en klipsk 13-åring från Brooklyn. Han gillar att hänga med sina vänner och vara som barn i den åldern är mest. Men vad hans vänner inte vet är att Miles också lär sig att omfamna ett helt nytt och oväntat liv som den helt nye Spider-Man! Med hjälp av några överraskande nya vänner lär Miles sig att hitta hjälten inom sig.

Här kan du köpa Spider-Man: Into the Spider-Verse!

Trailer:

 


Alla dessa fyra filmer går att se på SF Anytime, och om någon av dem mot förmodan inte skulle falla dig i smaken kan du garanterat hitta någon du gillar i deras stora filmutbud. Hos SF Anytime hyr eller köper du filmer helt utan bindningstid och betalar bara för det du vill se, antingen med kreditkort eller med Swish.  

Klicka här för att  hyra eller köpa någon av SF Anytimes alla filmer, för att få känslan av en biokväll hemma i din egen soffa!
 

 

I samarbete med SF Anytime

 

Annons