Test Annons:
4 filmtips för mysiga sommarkvällar

4 filmtips för mysiga sommarkvällar

Trött på att lägga ner tid på att bläddra igenom alla tusentalsfilmer som finns på streamingtjänsterna när du ska ha filmkväll? Tid som du istället kunde lagt på att se själva filmen? Nu slipper du välja, för här tipsar vi dig om fyra nya storfilmer du kan se redan ikväll! Vad sägs om lite nervkittlande spänning, eldig romantik eller ett häftigt drakäventyr? Kolla in trailerna nedan  vad blir du sugen på att se?
 

1. Happy Death Day 2U

DRAMA. USA. 2019. Med Jessica Rothe och Israel Broussard. Från 15 år. Längd 1.40

Sammanfattning:

I uppföljaren till Happy Death Day från 2017 så upptäcker vår hjältinna Tree att även om det var tufft att behöva dö om och om igen... så var det ingenting jämfört med de faror som komma skall.

Här kan du hyra Happy Death Day 2U – men kolla in trailern först! 

 

2. Eld & lågor

DRAMA. Sverige. Med Helena af Sandeberg och Pernilla August. Från 11 år.

Sammanfattning:

Året är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl och lättklädda damer. De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras natten då de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria.

Här kan du hyra eller köpa Eld & lågor!

 

3.The Aftermath

DRAMA. Storbritannien/Tyskland/USA. 2019. Med Keira Knightley och Ned Wills. Från 15 år. Längd 1.48

Sammanfattning:

Efter andra världskrigets slut anländer Rachael Morgan till Hamburg för att återförenas med sin man Lewis, en brittisk överste som fått i uppdrag att återuppbygga den förstörda staden. Men snart får Rachel veta att paret ska dela sitt nya hem med husets tidigare ägare, en tysk änkling och hans dotter, något som inte blir helt problemfritt.

Här kan du hyra The Aftermath – men kolla in trailern först! 

 

4. Draktränaren 3

ACTION. USA. 2019. Från 7 år. Längd 1.44

Sammanfattning:

Det som började som en osannolik vänskap mellan en tonårig viking och en fantastisk Nattfasa-drake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv. I nästa kapitel kommer Hicke och Tandlöse äntligen att upptäcka sina sanna öden; Hickes som byn Berks ledare, tillsammans med Astrid, och Tandlöses som drakledare för alla Nattfasor. Deras vänskap prövas hårdare än någonsin tidigare, när de möter både det mörkaste hot de någonsin bekämpat och en kvinnlig Nattfasa.

Här kan du hyra Draktränaren 3 – men kolla in trailern först! 


Alla dessa filmer går att se på SF Anytime, och om någon av dem mot förmodan inte skulle falla dig i smaken kan du garanterat hitta någon du gillar i deras stora filmutbud. Hos SF Anytime hyr eller köper du filmer helt utan bindningstid och betalar bara för det du vill se, antingen med kreditkort eller med Swish.  

Klicka här för att  hyra eller köpa någon av SF Anytimes alla filmer, för att få känslan av en biokväll hemma i din egen soffa!
 

 

I samarbete med SF Anytime

 

Annons