Black Friday och Black Week 2019: Här är butikerna som har rea

Black Friday och Black Week 2019: Här är butikerna som har rea

Det här är en kommersiell artikel med reklamlänkar.

Snart är det dags för den stora shoppinghelgen Black Friday! Vilka rabatter finns under Black Friday och Black Week? Hitta erbjudanden här och spana in vilka butiker i Sverige som deltar i rean!

 

När är Black Friday och vad är det?

Vilket datum är Black Friday? 29 november 2019.

Vad är Black Friday? Black Friday är en av de största shoppingdagarna på året. Helgen kommer från USA från början och fick fäste i Sverige år 2013. Nu är den större än någonsin och butiker världen över (såväl fysiska som online) har stora reor och erbjudanden under Black Friday. Black Friday infaller alltid efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, den fjärde torsdagen i november, och är alltid på samma datum världen över. Rean smygstartar med Singles Day redan den 11 november, följt av Black Week som startar lagom till löning den 25 november och avslutas med Cyber Monday den 2 december år 2019 – måndagen efter Black Friday.

 

Vad borde man fynda under Black Friday och Black Week 2019?

Black Friday kickar igång julhandeln då många väljer att shoppa julklappar redan i slutet av november, då man vill passa på att utnyttja den höga rabatten och på så sätt spara massor av pengar. Det är också smart att shoppa teknik som annars kan vara dyr och märkeskläder av hög kvalité. Det är lätt att få shoppingfrossa, så förbered dig innan genom att skriva en lista. Då undviker du onödig överkonsumtion och gör smartast fynd.

 

Vilka butiker i Sverige har rea på Black Friday?

Listan uppdateras löpande med butiker.

 

Barn


Inredning

 

Livsstil

 

Teknik


Mode

 

Beauty


Accessoarer