Annons:
De 5 populäraste barnklädesmärkena – så fyndar du dem till lågt pris

De 5 populäraste barnklädesmärkena – så fyndar du dem till lågt pris

Vi vill gärna klä våra barn i trendiga kläder som samtidigt håller hög kvalitet, men det kan bli rätt dyrt att köpa nya kläder från dyra varumärken som kanske inte ens kan användas ett år eftersom barnen växer. Men varför köpa nytt när man kan köpa begagnat på Tradera?

Att köpa begagnade kläder blir vanligare och vanligare och det är inte så konstigt. Att shoppa begagnat är bra för miljön, och inte minst för plånboken. Dessutom brukar kläderna vara i minst lika bra skick som de nya, särskilt barnkläder eftersom barnen inte hinner använda dem så länge innan de hunnit växa ur dem. Det absolut enklaste sättet att handla begagnade barnkläder är genom Tradera, där kan du enkelt klicka hem det du vill ha till riktigt bra priser och få det hemskickat direkt.    

 

Populäraste barnklädesmärkena


Här är de sex populäraste varumärkena i barnkategorin på Tradera – utan inbördes ordning

1. Polarn O. Pyret 

Polarn O. Pyret har varit en klar favorit hos Sveriges barnfamiljer i flera generationer. Kläderna är kända för sin höga kvalitet och för att de aldrig går genom tiden – alltså en perfekt sak att både köpa och sälja begagnat!

2. Mini Rodini 

Mini Rodini har snabbt blivit ett av de populäraste varumärkena när det kommer till barnkläder. Kläderna kännetecknas av starka färger med tryck på olika djur. Mini Rodini jobbar hårt med att minska koldioxidutsläppen i klädtillverkningen, något som går hem hos Sveriges medvetna familjer.

3. Molo 

Molo är ett danskt varumärke som har lekvänliga barnkläder med hög kvalitet. Kläderna har ofta fototryck i form av djur som barnen gillar.

4. Kavat 

Det svenska varumärken Kavat är stora när det kommer till barnskor. De har hög kvalitet på skorna som dessutom är formade för att passa både små bebisfötter och större skolbarns fötter. Den populäraste modellen är Edsbro, som kan användas från vår till höst.

5. Newbie

Newbie är KappAhls populära barnklädesmärke som idag säljs i egna butiker. Kläderna är relativt billiga men har samtidigt en exklusiv känsla!

Tradera.com kan du söka efter dessa märken för att hitta vilka barnkläder som är till salu just nu!

 

Så shoppar du kläder från märkena billigt


På Tradera säljs kläder från dessa märken i stort sett varje dag, och det är möjligt att få dem till riktigt bra priser! De flesta saker säljs genom budgivning, och inte sällan börjar den på bara någon tia eller två – även när det kommer till dessa populära märken. Många av märkena ovan har en hög kvalitet på sina kläder och är alltså gjorda för att kunna användas av flera generationers barn. Varför köpa nytt när du kan få samma plagg för flera hundra kronor billigare?

För att köpa något från Tradera behöver du först bli medlem, vilket är helt gratis. Sedan letar du upp det plagg eller den sak du vill köpa och därefter är det bara att börja buda, vilket också är helt gratis. När du lagt ett bud kan du följa budgivningen på Traderas hemsida, och laddar du ner Traderas app i Andoid eller i Itunes får du notiser direkt om någon budar över dig, eller om du vunnit budgivningen. Vinner du följer du säljarens anvisningar för hur du ska betala, vilket ofta är via banköverföring, PayPal eller Swish. Det finns även saker som säljs till ett fast pris på Tradera, och då är det bara först till kvarn som gäller! De flesta saker som säljs på Tradera skickas via Postnord eller Schenker, men har du köpt något av någon som bor i närheten går det oftast bra att mötas upp också!

Kolla in Traderas alla annonser här, kanske hittar du något du vill ha eller behöver - lycka till med shoppingen!


I samarbete med Tradera


Image result for tradera logga in

 

Annons