Annons:
Delar du surfplatta med dina barn? Så undviker du oönskade statusuppdateringar på din Facebook!

Delar du surfplatta med dina barn? Så undviker du oönskade statusuppdateringar på din Facebook!

Terminsstart! Höstmys, helgaktiviteter och, just det…bilutflykter med familjen där surfplattan allt som oftast kan vara räddare i nöden för både barn och föräldrar.

Att familjer delar surfplatta med varandra är inte ovanligt. Enligt en färsk undersökning, som Ungdomsbarometern tagit fram på uppdrag av Samsung, använder hela åtta av tio barn i åldrarna fyra till nio år en surfplatta.

Dessutom delas surfplattorna ofta av flera personer i hushållet, vilket medför att barn får åtkomst till många funktioner som även föräldrarna använder.

Känner du dig nervös över att dina barn ska få tillgång till de hemsidor som du besöker? Nu kan du vara lugn!

Samsungs surfplattor har nämligen en funktionalitet som gör det enkelt för föräldrarna att hålla koll på vad barnen surfar runt på. Med upp till åtta olika användarprofiler kan man styra vilket innehåll som barnen tar del av, genom att exempelvis begränsa tillgången till webbläsaren samt sparade inlogg och kreditkortsuppgifter. För de riktigt små finns även Kids Mode, där barnen får ta del av massor av kul och utvecklande innehåll, samtidigt som föräldrarna kan känna sig trygga kring upplevelsen och även tidsbegränsa surfandet.

På detta sätt kan familjer skapa upp till åtta olika användarprofiler, där varje användare har sin egna skräddarsydda profil. Med andra ord - inga fler oönskade Facebookuppdateringar!

 

Mer information om Samsungs tablets hittar du här.

 

I samarbete med Samsung

Image result for samsung logga

Advertisement

Annons