Annons:
Den briljanta lösningen för att hitta dina favoritparfymer

Den briljanta lösningen för att hitta dina favoritparfymer

Finns det något ljuvligare än att känna doften av en riktigt god parfym? Dofter har som känt otroligt stor inverkan på oss människor och kan framkalla alla möjliga härliga känslor. Men att välja ut dofter till sig själv, i djungeln av alla parfymer, kan vara tidskrävande, dyrt och svårt. Företaget Sniph har kommit på en briljant lösning på detta!

 

Misstagen vi brukar göra – känner du igen dig?

Det vanligaste misstaget många gör när man ska välja parfym är att gå efter vad andra tycker. Bara för att det står i en tidning, på en blogg eller i en instagrampost att en specifik parfym är det godaste någon har doftat så betyder det ju såklart inte att du kommer tycka likadant – ändå är vi många som påverkas av detta. Likadant är det om du känner en doft på någon annan. Parfymen kan dofta ljuvligt på personen du känner den på men detta betyder inte automatiskt att den kommer uppfattas likadant när du har sprutat den på dig själv.

Ett annat misstag många gör är att gå och dofta på olika parfymer i affären eller i taxfree på flygplatsen och snabbt väljer ut en doft som man anser doftar godast. När man sedan använder parfymen på kroppen och i kläder kan den dofta mycket annorlunda.

 

Den smarta lösningen

Företaget Sniph menar att det som med kläder eller smink finns olika parfymer för olika tillfällen. Men samtidigt ska du inte behöva köpa stora dyra parfymflaskor för varje gång (som du dessutom riskerar att tröttna på efter ett tag). Det skall vara härligt och enkelt att utforska nya dofter som du kan matcha med ditt humör eller specifika tillfällen.

Därför har Sniph tagit fram den supersmarta prenumerationstjänsten där du väljer en parfymkollektion som passar just dig. Du får sedan hem ett skräddarsytt urval av parfymer från exklusiva märken (antingen 8 ML eller 4ML-flaskor) som du kan testa och ta med dig i väskan under hela månaden, tills nästa leverans kommer. Hur smart?!
 

För att hitta vilken parfymtyp du tycker om kan du göra detta parfymtest!


Bäst av allt är att du som läsare nu får 25% rabatt på din första Sniph-box med koden AF25. Klicka här för att läsa mer och registrera dig!


Hitta just din parfymstil men med möjligheten av variera dig!

 

I samarbete med Sniph

Sniph parfym

 

Annons