Annons:
Dryga ut föräldrapenningen och sälj det du inte behöver – så gör du

Dryga ut föräldrapenningen och sälj det du inte behöver – så gör du

De flesta föräldrar känner en stor skillnad i plånboken under föräldraledigheten. Att vara föräldraledig är långt ifrån någon semester men du har åtminstone mycket tid hemma och varför inte ta tillfället i akt att rensa saker hemma som ni inte längre använder – och tjäna en slant på det!

Tradera är en av Nordens största marknadsplatser, och varje vecka läggs tiotusentals annonser upp – med allt ifrån klassiskt porslin från kända tillverkare till moderna barnkläder. De flesta människor har saker hemma som de inte längre använder eller behöver, så varför inte sälja dem och på så sätt göra gott för miljön, för plånboken och inte minst – för att låta någon annan glädjas åt saken du inte längre använder.
 

Så funkar det att sälja på Tradera

Många har en bild av att Tradera bara har auktioner, men det går även att sälja till fasta priser.

För att sälja något på Tradera börjar du med att bli medlem, vilket är helt gratis, och sedan kan du enkelt skapa din annons. Du börjar med att fota det du ska sälja, och totalt kan du lägga upp fem bilder i en annons. Skriv en kort beskrivning av det du säljer, vad du har för särskilda villkor som att köparen betalar frakten eller liknande. När du skapar din annons ska du även välja om du vill sälja till fast pris eller genom budgivning. Att sälja till fast pris kan vara skönt för då vet du vad du får om varan blir såld, men säljer du genom budgivning kan du få mer betalt för något än du kanske trodde och dessutom är det ganska spännande att följa budgivningen. När du väl fått en köpare till din vara väntar du in hens betalning och sedan skickar du varan till kunden, eller möter upp hen beroende på vad ni bestämt. Sedan har du mer pengar i kassan, och har blivit av med något du inte behöver – två flugor i en smäll helt enkelt!
 

Barnkläder är populärt

På Tradera säljs allt ifrån antika möbler och samlarobjekt till barnkläder och dyra märkesväskor. Under din föräldraledighet kommer ditt barn förmodligen hinna växa ur både ett, två och tre plagg i ett raskt tempo, så varför inte sälja kläderna när barnen vuxit ur dem? Att köpa lite dyrare kläder för barnen kan löna sig eftersom de har ett högt andrahandsvärde, och självklart bör du även köpa dem begagnat själv. På Tradera köps och säljs det mycket barnkläder till bra priser. De allra populäraste barnklädesmärkena på Tradera är Polarn O. Pyret, Mini rodini, Newbie, Molo och Kavat, så kanske kan du ha i åtanke när du själv köper barnkläder till ditt barn, eftersom dessa märken tenderar att ha ett högt andrahandsvärde!
 

Bli medlem på Tradera och börja sälj för att dryga ut föräldrapenningen – du har inget att förlora eftersom det är gratis att lägga upp annonser.
 

I samarbete med Tradera

Image result for tradera logga in

Annons