Annons:
Filmtips: Storfilmer att se utan barnen

Filmtips: Storfilmer att se utan barnen

När barnen har somnat är det verkligen läge att krypa upp i soffan och njuta av en riktigt härlig filmkväll. Men vilken film ska du se? Om du gillar thrillers, sci fi eller riktigt maffig action har vi den här veckan flera riktigt bra tips till dig.
 

The Meg


Action | Skräck | Sci Fi

Om filmen
The Meg är en förkortning för Megalodon, en förhistorisk och helt enorm haj. Efter en misslyckad vetenskaplig expedition är den plötslig lös i våra hav och det enda som står mellan jättehajen och världen är Jason Statham. Om du gillar monsterfilmer är The Meg helt given på filmkvällen.

Handling
Ett internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som "Megalodon".
 
 

UFO 

Action | Sci Fi | Thriller
 
Om filmen
Gillian Andersson, bland annat känd som Dana Scully i Arkiv X, är en av huvudrollerna i denna alien-thriller. Spännande och lite läskigt, så glöm inte att ha en kudde redo att gömma sig bakom.
 
 
Handling
Den skarpa collegestudenten Derek kan inte glömma den flygande farkost han såg som barn. Nu kommer rapporter om mystiska fenomen på flygplatser runt om i USA, och Derek är övertygad om att de är ufon. Med hjälp av flickvännen Natalie och matteläraren Dr. Hendricks, och med FBI-agenten Franklin Ahls i hälarna, ger sig Derek ut för att ta reda på sanningen.
 
 

Mission Impossible: Fallout

Action | Thriller | Äventyr
 
Om filmen
Mission Impossible-filmerna är en av få filmserier som faktiskt bara blir bättre och bättre. I Fallout är Tom Cruise i högform och det är dessutom kul att se svenska Rebecca Ferguson i en av rollerna.
 
 
Handling
Två år efter att Ethan Hunt fångade Solomon Lane, har resterna av Syndikatet bildat en ny organisation, kallad Apostlarna. Under ledning av den mystiska John Lark planerar organisationen att komma över plutonium för att bygga kärnvapen. Nu är det upp till Ethan Hunt och hans team att stoppa dem och förhindra en katastrof.
 

 

TAG

Komedi
 
Om filmen
Om du vill ha en lättsam filmkväll med många skratt är TAG verkligen filmen för dig. Den här roliga komedin innehåller många kända ansikten, varav många är mer kända för seriösare roller.
 
 
Handling
Fem extremt tävlingsinriktade vänner träffas för en årlig omgång av kull – en tradition som hållit i sig sedan lågstadiet. Genom att riskera sina egna liv, jobb och relationer gör de allt i sin makt för att vinna leken. I år sammanfaller traditionen med den dag som deras enda icke-besegrade kamrat ska gifta sig. Men vad de trodde skulle bli en enkel match visar sig bli raka motsatsen – för han är mer än redo! Den som ger sig in i leken, får leken tåla...
 

 
 
Det här är fyra riktigt starka filmer, men på SF Anytime finns självklart tusentals andra filmer, både vuxenfilmer som Deadpoll 2, familjefilmer som hela Harry Potter-serien och filmer för det allra minsta. Du kan antingen hyra eller köpa filmer och du kan enkelt betala med Swish direkt från soffan – hur smidigt är inte det? Klicka in på SF Anytime här för att börja kolla på dina favoritfilmer eller hitta nya favoriter!
 
I samarbete med SF Anytime

Related image

Annons