Annons:
Veckans tips: Fyra storfilmer som får dig att glömma att det är januari

Veckans tips: Fyra storfilmer som får dig att glömma att det är januari

Nu när julen är över är vi många som redan längtansfull blickar mot våren. Ett bra sätt att drömma sig bort, och glömma att det är mörk och kall januari utanför fönstren, är att se en riktigt bra film. Hos SF Anytime finns hundratals att välja på och vi har valt ut fyra som helt enkelt är riktigt bra. Så poppa popcornen och ladda upp för en riktigt skön filmkväll!

 

Speed Kills

DRAMA. USA. 2018. Med John Travolta och Katheryn Winnick. Från 15 år. Längd 1.38

Om filmen
John Travolta bevisar att gammal verkligen är äldst i det här dramat. Att han dessutom är kusligt lik den verkliga person vars liv filmen bygger på gör ju verkligen inte filmupplevelsen sämre. 

 
Handling
Speedboat-mästaren och multimiljonären Ben Aranoff lever ett dubbelliv som medlem i maffian, vilket ger honom bekymmer både med lagen och med knarkkungar. Baserad på en sann historia.
 
 

Mile 22

ACTION. USA. 2018. Med Mark Wahlberg och Lauren Cohan. Från 15 år. Längd 1.34
 
Om filmen
Mark Wahlberg är en sån skådespelare som mest gör en typ av filmer, men han gör det väldigt bra. Mile 22 är verkligen inget undantag. I biroller ser du dessutom MMA-stjärnan Ronda Rousey och alltid briljante John Malkovich.
 
 
Handling
Den amerikanska underrättelseofficeren James Silva får hjälp av en topphemlig taktisk specialstyrka i ett försök att smuggla en avhoppad indonesisk polisman ut ur landet. Personen sitter på känslig information som kan hota rikets säkerhet, och nu måste Silva och hans team göra allt de kan för att klara uppdraget innan fienden knappar in.
 
 
 

Book Club

KOMEDI. USA. 2018. Med Diane Keaton och Jane Fonda. Barntillåten. Längd 1.44
 
Om filmen
Book Club är en film som bara får dig att må bra! Härliga skådespelarinsatser från Hollywood-eliten gör det här till en riktig pärla. Dessutom visar den på bokens makt, må så vara att det i det här fallet handlar om tantsnusk snarare än litterära klassiker...
 
 
Handling
Vännerna Diane, Vivian, Sharon och Carol har alla stött på motgångar i livet. När de bestämmer sig för att läsa Femtio nyanser av honom i sin bokklubb vänds deras tillvaro upp och ner, och kvinnorna inspirerar varandra till att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa.
 
 
 

Deadpool 2

ACTION. USA. 2018. Med Ryan Reynolds och Josh Brolin. Från 15 år. Längd 1.43
 
Om filmen
Han är tillbaka! Även de som tycker att det börjar bli lite för många superhjältefilmer kan verkligen uppskatta antihjälten Deadpool. I uppföljaren till succéen Deadpool är allt större, bättre, snuskigare och mer löjligt. Och så klart: Alldeles, alldeles underbart!
 
 
Handling
Marvels snabbkäftade legosoldat är tillbaka! Större, bättre och stundtals mer byxlös än någonsin. När en supersoldat anländer på ett mordiskt uppdrag tvingas Deadpool fundera över vänskap, familj och vad det egentligen innebär att vara en hjälte – samtidigt som han kickar 50 nyanser av röv. För att göra det rätta måste man ibland fajtas fult.
 

 
 
Det här är fyra riktigt starka filmer, men på SF Anytime finns självklart tusentals andra filmer, både vuxenfilmer som Deadpoll 2, familjefilmer som hela Harry Potter-serien och filmer för det allra minsta. Du kan antingen hyra eller köpa filmer och du kan enkelt betala med Swish direkt från soffan – hur smidigt är inte det? Klicka in på SF Anytime här för att börja kolla på dina favoritfilmer eller hitta nya favoriter!
 
 
Vill du få mer inspiration på vilka filmer du borde se på SF Anytime? Gör quizet "Vilken film borde du se ikväll?" här


 

 
I samarbete med SF Anytime

Related image

Annons