Här är butikerna som har rea under Singles Day 2019

Här är butikerna som har rea under Singles Day 2019

Det här är en kommersiell artikel med reklamlänkar.

Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på måndag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

 

När är Singles Day och vad är det?

Vilket datum är Singles Day? 11 november 2019

Vad är Singles Day? Black Friday fick fäste i Sverige år 2013, men Singles Day är fortfarande ett någorlunda främmande koncept. Singles Day är den största globala shoppingdagen på hela året och sägs vara den kinesiska motsvarigheten på Black Friday. Dagen infaller alltid den 11 november (11/11) eftersom att ettorna symboliserar singelskapet som står i fokus under rean. Det är med andra ord en högtid som från början infördes för att fira att man är singel. Nu när den stora rean så sakta börjar få fäste även i Sverige och världen över, är det givetvis inte nödvändigt att vara singel för att göra fynd till kraftigt nedsatta priser och höga rabatter. Är du också en av dem som planerar att shoppa under den kommande rean? Då ska du spana in vår lisa här nedan på vilka butiker i Sverige som har rea på Singles Day.

 

Vad borde man fynda under Singles Day 2019?

Passa på att göra de där lite större köpen du har planerat och utnyttja det faktum att de nu går att handla med en lite snällare prislapp på. Du kan också passa på att unna dig något fint, bara till dig själv, in the spirit of Singles Day. Eller varför inte passa på att inhandla de första julklapparna? Använd listan här nedan och planera dina inköp redan nu.

 

Vilka butiker i Sverige har rea på Singles Day? 

Listan uppdateras löpande med butiker.

 

Barn


Inredning

 

Livsstil

 

Teknik


Mode

 

Beauty


Accessoarer