Låt ditt barn välja själv - utan att utsättas för barnförbjudet

Låt ditt barn välja själv - utan att utsättas för barnförbjudet

Att barn är oskyddade på internet är ingen nyhet och det är lätt att de snubblar över material som inte är barnanpassat. Så hur ska du som förälder kunna skydda dem från barnförbjudet material?
 
Alla föräldrars mål är att skydda sina barn, men i dagens samhälle blir det svårare och svårare. Det gäller inte minst internet och vad riktigt små barn kan komma i kontakt med där. Många småttingar älskar exempelvis Youtube, men det finns massvis med material där som helt enkelt inte är lämpligt för dem. 
 
En lösning på problemet är Toonix – en app full med underhållning ditt barn kommer att älska men som du som förälder kan lita på. I appen hittar du riktigt bra serier och filmer, men även massvis med spel. Toonix skräddarsyr innehållet efter ditt barn och låter dig som förälder ha överblick.
 
 

Lätt att anpassa

Med Toonix kan du som förälder vara helt trygg med att ditt barn bara får innehåll som är anpassat för just hen. Du ställer enkelt in vilken ålder ditt barn har och du som förälder kan vara säker på att allt material, oavsett om det är serier, film eller spel, är för barn. Du kan alltså lugnt låta ditt barn välja fritt bland hundratals titlar och vara trygg i att de inte snubblar över något som de är för unga för att se.
 
På Toonix finns även massor av filmer som passar för hela familjen. Perfekt för det gemensamma familjemyset, helt enkelt. Eftersom Toonix är anpassat för såväl Apple som Android och SmartTV så är det lätt att använda på alla familjens enheter. Med ett konto på Toonix kan alltså ditt barn få friheten att välja vad hen vill underhålla sig med, samtidigt som du som förälder kan slappna av.
 
Toonix är en säker zon för ditt barn och appen är superenkel att komma igång med. Du får hela appen för bara 49 kronor i månaden och självklart är det ingen bindningstid, utan du kan säga upp ditt abonnemang när du vill.
 
I samarbete med Toonix