Nostalgitripp: Se klassikerna från Astrid Lindgren i jul

Nostalgitripp: Se klassikerna från Astrid Lindgren i jul

Vad är mer julstämning än en kopp varm choklad i soffan och en riktig härlig film som ni kan njuta av tillsammans? Hos SF Kids Play kan du tillsammans med dina barn kan upptäcka alla nya filmer som kan bli tradition till nästa år. Dessutom kan du återuppleva alla favoriter, särskilt från Astrid Lindgren, som du älskade när du var barn. Just nu får du dessutom två månader utan kostnad, om du använder vår särskilda kampanjkod.
 
Julen står för dörren och med det så återkommer alla traditioner som vi känner igen och älskar. Som förälder vill man dela med sig av sina julminnen till sina barn och därför gör man det där speciella julgodiset, tar in granen den där speciella dagen eller ser den där speciella filmen som alltid får dig i julstämning.
 
Som en tidig julklapp låter SF Kids Play dig prova hela utbudet i två månader, helt utan kostnad. För att få dina fria månader registrerar du dig här, och uppger koden AFFJUL18.
 
Det finns hur mycket härligt som helst på SF Kids Play, bland annat Pettson och Tomtemaskinen, Karsten och Petras jul och Vännernas stad, men frågan är om inte Astrid Lindgren ändå är det som hela familjen gillar allra bäst. 
 
Här är tre favoriter att njuta av under jullovet:
 
 
 

1. Emil i Lönneberga 
2. Madicken

3. Pippi Långstrump
 

Men film är inte bara för soffan: Med SF Kids Play smarta nedladdningsfunktion kan du njuta av fina filmer, även om du inte har täckning. Perfekt för familjen som ska utomlands i jul, eller som vet att de kommer spendera många timmar i bilen. På SF Kids Play finns alltså såväl gamla klassiker som nya härliga bekantskaper. Så här i juletider har de dessutom bullat upp rejält med julfilmer. Just nu får du dessutom helt fritt prova på hela deras utbud i två månader. Bra va?

 
 


I samarbete med SF Kids Play