Annons:
Packa lättare inför sommarresan – nu finns barnens favoritböcker digitalt!

Packa lättare inför sommarresan – nu finns barnens favoritböcker digitalt!

Många kan nog relatera till att ”rafs-packa” ihop barnens grejer lite lätt stressat innan en resa. Det är snuttefiltar, Babblar, pennor, ritblock, böcker och glöm för guds skull inte favoritgosedjuret - annars kan ni lika gärna skippa att åka över huvud taget.

Så, om det finns något som kan underlätta packningen, både viktmässigt och smidighetsgraden av den, så tas det tacksamt emot. Visst, det var inte länge sedan vi släpade omkring på klumpiga cd-spelare, och enda sättet att se på film i baksätet var om ens bil var superutrustad med skärmar i nackstöden.

Idag har vi paddor och smartphones åt det mesta, och trots att många oroar sig för barnens skärmtid, får man inte glömma den pedagogiska biten som många appar erbjuder. SF Kids Play utökar nu sitt ubtbud till böcker, och ni får numera tillgång till över 200 av barnens bokfavoriter – både som ljudböcker, e-bok eller som en kombination! Funktionen med kombinerad ljud och läs-möjlighet bläddrar automatiskt blad med ljudet, vilket underlättar för barnen att hänga med utan en vuxen; en funktion som blir helt unik på svenska marknaden. 

– Barn som har börjat lära sig läsa kan lyssna på boken samtidigt – vilket stimulerar deras läsförståelse. Vi tror starkt på just den funktionen eftersom det inte bara är utvecklande för barns läsförståelse, men kan även underlätta för föräldrar när man har svårt att hinna med sagostunden, säger Jens Håkansta på SF Studios.

Film, böcker och serier ryms alltså på en och samma plats, vilket även sparar utrymme i resväskan.

Urval av böcker i SF Kids Play:

  • Tintin
  • Mumintrollet
  • Spöklika sagor
  • Thomas & vännerna
  • Super-Charlie
  • Prick och Fläck
  • Bosse & Bella
  • Anton

Nu får du som Allt för föräldrars besökare prova på SF Kids Play, barnens egen streamingtjänst, fritt i 2 månader (värde 138 kr) med rabattkoden: SOMMARLOV18. Med SF Kids Play får du och barnen tillgång till tusentals filmer, serier och böcker direkt till er mobil och surfplatta. Skapa konto på sfkids.com och ladda sedan ner appen!

Alltså; lättare packning – check, tusentals timmar av underhållning – check, snälla och lydiga barn som tyst läser böcker – che… eller ja, där kan vi inte lova något.

 

I samarbete med SF Kids Play

Annons