Annons:
Så får ni den bästa familjeresan i sommar – 3 viktiga saker att tänka på

Så får ni den bästa familjeresan i sommar – 3 viktiga saker att tänka på

Nu är planeringen inför sommaren i full gång hos många barnfamiljer. Om ni funderar på att resa tillsammans finns det ett par viktiga saker att tänka på innan ni bokar och betalar.  Här ger vi er några viktiga tips kring hur ni kan prioritera samt hålla nere kostnaderna. Trevlig resa!

 

Det ska vara roligt att boka en familjeresa

Även om det alltid är roligt och spännande att boka en resa så går det inte att undgå alla de där orostankarna som dyker upp – ”Har jag bokat rätt datum”, ”Tänk om något händer innan eller under resan?”.  

Med re:member flex kreditkort kan du känna dig lugn när du gör ditt köp. Betalar du mer än hälften av resan med ditt kort ingår en kompletterande reseförsäkring för dig och dina familjemedlemmar*. Detta kan innebära att du kan få tillbaka dina pengar om du eller någon i familjen skulle bli sjuk innan resan som gör att ni inte kan åka. Du behöver inte heller tänka på vanliga stressmoment som försenat bagage, att missa anslutande flyg eller förseningar. 

Klicka här för att läsa specifikt vad reseförsäkringen omfattar.

*Med familjemedlemmar menas make/maka/sambo/registrerad partner samt kortinnehavarens egna och kortinnehavarens makes, makas, sambos, registrerade partners hemmavarande barn under 23 år.

 

Bättre pris på flyg och hotell

Ett sätt att hålla nere kostnaderna är såklart att vara noggrann med att jämföra priser på flyg och hotell. Om du har ett re:member flex kreditkort har du dessutom tillgång till re:member reward* som erbjuder rabatter i över 250 populära webbutiker. Däribland reserelaterade sajter som expedia.se, Emirates, hotels.com, STS alpresor, booking.com och många fler. Ta del av rabatter upp till 25 % och spara pengar som ni sedan kan använda till en rolig utflykt eller souvenir under resan.

*Rabatten gäller inte för moms- och fraktkostnader


Packa väskan

När försäkring, flyg och boende är fixat är det ju egentligen bara att packa resväskan som återstår. Här är det viktigt att fundera över vad som behövs för just ert resmål. Kanske har barnen växt ur sina skidkläder eller behöver nya badbrallor? Du själv kanske är sugen på en ny strandväska? Passa återigen på att ta del av re:member rewards härliga rabatter hos shoppingsajter som babyshop.se, lekmer.se, Cubus och asos.com!

 

re:member flex är ett kreditkort helt utan årsavgift. Läs mer om re:member flex förmåner genom att klicka här.

 

Betalt samarbete med re:member

 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här!

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

 

Annons