Annons:
Serier ditt barn kommer älska – och som även du vill titta på

Serier ditt barn kommer älska – och som även du vill titta på

Bra underhållning, som både ditt barn gillar och som du dom förälder tycker är bra, är inte lätt att hitta. Appen Toonix innehåller både spel och serier som kommer hålla ditt barn underhållet hela långresan så att du som förälder kan slappna av. Samtidigt har Toonix massor av filmer och serier som du och ditt barn kan njuta av tillsammans. Hur mysigt är inte det?
 
Toonix kan du hitta allt från filmer och spel till riktigt många avsnitt av bra serier. Det finns hundratals titlar på Toonix, men här är några tips på sådant vi tror att ditt barn kommer att älska (men som även du kommer gilla): På Toonix finns nämligen nostalgiska klassiker från din egen barndom, som exempelvis Barbapapa, blandat med många nya favoriter.

Just nu kan du prova Tonix i en månad, utan extra kostnad. Här kan du läsa mer >>>

För de mindre: Lilla Toonix för åldern 3-6

Greta Gris
Greta Gris har blivit en modern klassiker, mycket för att det älskas av barn men även är intressant nog att gillas av föräldrarna. I serien följer vi Greta och hennes familj genom deras vardag, och självklart genom en hel del hoppande i lerpölar.
 
 
 
Pingu
Den gulliga leranimerade pingvinen Pingu kanske inte använder många ord, men han har ett väldigt talande kroppsspråk. Många föräldrar såg nog den här serien när de var små, och den håller minst lika bra idag.
 
 
Teletubbies
En klassiker när det gäller teve för de allra minsta. Teletubbies är särskilt framtaget för riktigt små barn och trycker precis på rätt knappar för att de ska hålla intresset uppe. Och hur gulliga är inte Tinky Winky, Dipsy, Lala och Poe?
 
 

 

För de äldre: Stora Toonix för åldern 6-12

Powerpuffpinglorna
En del superhjältar, en del komedi och hundra procent girl power. Powerpuffpinglorna är helt enkelt en riktigt bra barnserie.
 
 
Unikitty
Om ni såg Lego-filmen (en annan stark rekommendation) så minns ni Unikitty. Den fantastiska katten har nu fått sin egen serie. Underbart vimsigt och väldigt fint.
 
 
Teen Titans Go!
Alla älskar superhjältar, men ofta är filmerna lite i läskigaste laget. Teen Titans följer Justice Leagues ungdomsavdelning och det är både spännande och roligt.
 
 
 
Du kan skaffa Toonix från 49 kronor i månaden och självklart kan du avsluta prenumerationen när du vill. Dessutom får du just nu en månad helt utan extra kostnad. Toonix låter dig med några enkla inställningar helt anpassa innehållet till just ditt barn, så du som förälder kan slappna av.
 
 

I samarbete med Toonix
 
Annons