Annons:
Skapa julklappar med kärlek - 7 tips du måste se

Skapa julklappar med kärlek - 7 tips du måste se

Julen är verkligen tiden då vi, mer än någonsin, uppskattar att få vara tillsammans och bara umgås. Vi julbakar, vi dricker varm glögg och spelar mysiga sällskapsspel. Vi vill liksom totalt omgärda oss med kärlek, värme och personliga och unika inslag i allt vi ser och gör. Här kommer sju stycken supertips på hur du kan ta tillvara på det du håller mest kär – dina minnen och fotografier – och skapa årets julklappar och juldekorationer precis fullproppade med kärlek och värme! Sedan är det bara för dig att sprida kärleken vidare.
 

1. Låt barnen vara med och skapa!

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Hur många barnteckningar har du hemma? Låt oss gissa att det handlar om en hel del (och om du inte har det än så dröjer det inte länge till du kommer att ha det). Här är ett busenkelt tips på hur du får teckningarna att bli mer hållbara, samtidigt som du skapar något vackert och unikt att ge bort i julklapp. Låt barnen välja ut sina favoritteckningar. Scanna av dem (eller fota av dem med din kamera eller mobil) och använd dem sedan till att skapa julklappar med kärlek! Låt mormor, eller någon annan som betyder mycket för dig och din familj, dricka sin morgonsmoothie i denna vackra glasmugg med lock. Andra saker som du kan skapa på smartphoto.se med hjälp av barnens teckningar är bland annat mobilskal, en tröja, kylskåpsmagneter, glasunderlägg eller varför inte göra ett riktigt konstverk och trycka teckningen på en canvas eller annan väggdekoration. Så kul att ge bort!


2. Ge bort kärlek till både hjärtat och magen!

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Finns det något bättre än att få hembakta kakor, eller ljuvlig glögg som någon har gjort själv. Att lägga ner mycket tanke och själ och ge dina julklappar tid och kärlek är faktiskt det finaste du kan ge bort. Satsa på ett storbak med pepparkakor och låt barnen göra fina mönster eller skriva tänkvärda ord i kristyr på kakorna. Lägg dem sedan i en kakburk med ett vackert minne på locket, eller en fin julhälsning. Kakburken (som är i plåt) hittar du hos Smartphoto.se och finns i fyra olika storlekar och format. Årets nyhet - den stora fyrkantiga kakburken - är helt klart en favorit!

Psst: Vill du hellre ge bort glögg eller annan dryck? Skapa egna etiketter för flaskor och du får en snygg och unik gåva!

 

3. Fånga julstämningen i en snöglob

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Detta måste vara barndomsminne nummer ett! Minns du känslan när du stod och väntade på din snöglob och såg snön virvla runt i globen medan du väntade på att tomten skulle knacka på dörren? Nu kan du dessutom själv välja vad som ska vara inne i din snöglob. Välj ut två av dina favoritfotografier eller skriv en julig text. Detta är också en perfekt gå-bort-present till glöggminglet eller det gemensamma årliga pepparkaksbaket.

 

4. Ge bort en box kärlek!

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Ge bort minnen du delar med personen som ska få julklappen. Det kan vara bilder från en gemensam resa, eller bilder tagna i vardagen som betyder lite extra. ”Bilder i box” är ett fint tack att ge till någon som ställt upp lite extra för dig och din familj under året. Det som är så himla bra är att boxen går snabbt att beställa (om du till exempel jämför med en fotobok) samt att du själv kan lägga till små personliga hälsningar på vissa bilder och byta till en färgglad bakgrund på någon annan. Boxen innehåller 36 bilder, men du kan välja att fylla på med upp till 52 bilder. Bilderna kommer paketerade i en liten ask som finns i tre olika varianter.

 

5. Som en ny kärleksgåva varje månad!

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Fotoalmanackan är en riktig julklappsklassiker som aldrig tycks gå ur tiden. En ”måste ha present” till farmor och farfar, eller till någon annan som avgudar dina barn. Bland fotoalmanackor och agendor kan du riktigt gotta dig i alla varianter för att hitta din favorit. Kanske är det en klassisk väggalmanacka) eller en stilren agenda?

Vad du än väljer för typ av almanacka så kommer den garanterat att bli uppskattad. Det är som att ge bort en ny kärleksgåva varje gång det är dags att vända blad och få fram nästa månad.

Tips: inkludera en bild på den i familjen som fyller år just den månaden som visas. Då blir fotokalendern också en liten påminnelse om viktiga datum.

 

6. En gåva för framtiden

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Nu har vi pratat mycket om att ge bort julklappar till personer som betyder mycket för dig och din familj. Nu är det dags att fokusera på den (eller de) som betyder allra, allra mest för dig och din partner - era barn. Den absolut finaste gåvan ni kan ge era barn är en sammanfattning av året som gått i en fotobok. Det blir en bok full av kärlek! Inkludera roliga saker barnet har sagt, spännande händelser, viktiga personer och platser för barnet, kanske någon teckning eller ett foto på ett pyssel som skapats under året. Här är det bara att ösa på. Tänk vad uppskattad denna bok kommer att bli, inte bara när barnet är litet utan även när barnet blir större och kanske själv blir förälder. En bok för framtiden helt enkelt!


7. Ge även paketen kärlek!

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Sist, men absolut inte minst, kommer här ett av våra favorittips. När du ger bort en julklapp så är halva nöjet att göra själva julklappen magiskt vacker. En personlig och unik inslagning kan göras på många sätt. Du kan hitta ett vackert papper, eller ta en bit tapet som blivit över under året eller måla ett fint mönster på ett neutralt papper. Men glöm inte det allra viktigaste; att göra presenten unik och speciell. Ett enkelt sätt att göra det är att skapa egna ettiketter och klistermärken att fästa på paketen.

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

 

Ett annat tips för att få klapparna både vackra och personliga är att hänga en liten hälsning på varje paket.  Detta gör du allra enklast genom att skapa paketkort, eller varför inte ett vanligt julkort? Välj en eller flera bilder och skriv en julhälsning eller kanske ett roligt julrim.
 

Skapa julklappar med kärlek hos Smartphoto

Ange koden FAMILJEJUL18 så får du upp till 40% rabatt vid ditt nästa köp! Klicka här för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

 

 

I samarbete med Smartphoto

smartphoto rabattkod julpyssel med barnen

Annons