Soffa med avtagbar klädsel - barnfamiljens räddning

Soffa med avtagbar klädsel - barnfamiljens räddning

Livet ska levas fullt ut och helst i en snygg designsoffa som rymmer hela familjen. Vi listar sofforna som står pall för både småbarn och husdjur utan att göra minsta avkall på designen. Räddningen är velour eller avtagbar klädsel!


Älskar du inredning men vet inte hur du ska hitta möbler som både är snygga och tåliga? Då kan du pusta ut. Det danska designföretaget SOFACOMPANY har ett brett sortiment av soffor för er som vill slippa oroa er för fläckar och slitage. 
 

Välj velour!
 

Velour är inte bara snyggt! Det är ett slitstarkt tyg som fungerar utmärkt för dig som har barn. Soffan Anna i lavendel.

Många barnfamiljer väljer bort sammet och velourtyger av den anledningen att de tror det är för känsligt. Lustigt nog är det helt tvärtom. Velour är ett av de mest slitstarka tyger man kan få tag på. Här är soffor från SOFACOMPANY klädda i velour:

Floyd, 10 999 kr, klädd i mjukaste velour i matt beige.

Harvey, 12 499 kr, 3 sits soffa i färgen navy.

Även Dylan,13 999 kr, här i färgen Lux Petrol, är klädd i velour.
 

Avtagbar klädsel - släpp stressen

Att byta sofföverdrag är ingen konst. SOFACOMPANY erbjuder sofföverdrag till flera av sina modeller. 

Att köpa en soffa med avtagbar klädsel har många fördelar! När du vet att du kan komplettera med ett extra sofföverdrag blir beslutet att välja tyg inte så drastiskt. För barnfamiljen är fördelen uppenbar: ni behöver inte oroa er för kladdiga små fingrar eller oförutsedda olyckor: bara att ta av och tvätta!

Henry, 9499 kr, i avtagbar klädsel som fäst med karborreband.

Anna,3-sits soffa i grafiska ränder, har också avtagbar klädsel. 9499 kr.
 

Det här är SOFACOMPANY

SOFACOMPANY är ett danskt designföretag, grundat av paret Cathrine och Christian Rudolph. Deras vision är att erbjuda snygg design till ärliga priser. För att kunna göra det har man utvecklat ett unikt affärskoncept där man designar, producerar och distribuerar sina produkter helt utan mellanhänder. All tillverkning sker i den egna fabriken i Vietnam. Hållbarhetsarbetet finns med i alla led. Bland annat är fabriken helt självförsörjande på förnybar el från solceller och för varje såld produkt planteras fem träd.

Klart att hunden ska få ligga i soffan! Följ SOFACOMPANY på Instagram för mer inspiration och familjevänliga soffor.