Sportlovstips: Så håller du lugnet i baksätet

Sportlovstips: Så håller du lugnet i baksätet

En bilsemester kan bli en mardröm med uttråkade barn i baksätet. Rädda sportlovsresan genom att testa SF Kids Play, helt utan kostnad. Perfekt för hela lovet!
 
Sportlovet är en perfekt tid att sysselsätta både sig själv och barnen med massa härliga aktiviteter. Men efter pulka- eller skidåkning, en tripp till badhuset eller bara lite härlig utelek är det så skönt att slappna av framför en riktigt bra film eller serie.
 
Att streama film och serier är oftast supersmidigt, men ibland är ju täckningen inte den bästa. Om era sportlovsplaner inkluderar en utlandsresa eller en längre resa i bil är det inte säkert att ni kommer ha bra tillgång till internet. Vilken tur att du kan ladda ner dina favoriter från SF Kids Play, och titta på dem precis när du vill!
 
Registrera dig nu och prova SF Kids Play helt fritt i två månader! Ange koden OFFLINE19 i registreringens andra steg för att ta del av erbjudandet.
Klicka här för att registrera dig >>
 
SF Kids Play hittar du favoriterna från din barndom, bland annat från Astrid Lindgren, och tillsammans med dina barn kan ni dessutom upptäcka på massor av nya favoriter som Greta Gris och Karsten och Petra.
 
Om du blir trött bara av att tänka på ett baksäte fullt av uttråkade och gnabbande barn kommer SF Kids Play vara en riktig räddare i nöden. Passa på att ladda ner barnens absoluta favoriter innan resan, och låt SF Kids Play underhålla dem i timmar. Glada barn ger ju glada föräldrar och ett glatt lov!
 
 
Just nu får du prova SF Kids Play i hela två månader helt kostnadsfritt och utan bindningstid. Använd rabattkoden OFFLINE19 för att ta del av erbjudandet! Koden gäller endast för nya medlemmar. Bli medlem på SF Kids Play här!
 
 
I samarbete med SF Kids Play
 
 
 

Image result for sf kids play logga