Annons:
TÄVLING! Vinn Camilla Läckbergs nya bok ”Super-Charlie och spökfällan”

TÄVLING! Vinn Camilla Läckbergs nya bok ”Super-Charlie och spökfällan”

Vad är det för mystiska ljud som hörs hemma om nätterna? Super-Charlie är övertygad om att det är något övernaturligt som smyger omkring, och är fast besluten om att fånga spöket!

Super-Charlie och spökfällan” är den senaste boken i serien om Super-Charlie, där Camilla Läckberg lämnar deckarspåret för att på ett humoristiskt och lättsamt sätt rikta fokus på barn mellan 3-6 år och deras föräldrar.

När jag skriver om Super-Charlie försöker jag ha både barnen och deras föräldrar i åtanke. Jag gillar att utmana barnen med ett nytt mysterium som Super-Charlie måste lösa, och samtidigt smyga in ett visst mått av humor som jag hoppas att högläsande föräldrar uppskattar, säger Camilla.

Super-Charlie är inget vanligt barn, utan har speciella superkrafter; något som många småbarnsförälder antaligen önskar att de hade ibland. Tio armar, förmågan att kunna sova med öppna ögon eller att kunna stanna tiden, hade kanske varit på sin plats i kritiska vardagssituationer. Men en superkraft behöver inte vara något som hör hemma i en serietidning, bok eller superhjälte-film – det kan vara helt vanliga saker också.

 Vad skulle du säga är din ”mamma-superkraft”, Camilla?

Det är många gånger jag känner mig som en dålig mamma, men jag tror faktiskt att en av mina mamma-superkrafter är att jag visar mina barn att jag är mänsklig med allt var det innebär. Jag tror att det uppmuntrar dem att också våga vara sig själva.

 

Hösten är en perfekt tid för att kura ihop sig med en filt, läsa massor av bra böcker och fly vardagen. Därför lottar vi nu ut 10 st paket med böckerna ”Super-Charlie och spökfällan” och ”Super-Charlie och skurksystern” i ett specialformat (värde ca 250 kr).

 

Tävla nedan genom att ge ert bästa tips på vad ni gör i er familj för att lättare klara av vardagen (utan superkrafter) och göra den mysigare! 

 

Camillas bästa tips är enkelt:

–  Jag och min man älskar att laga mat tillsammans, och jag tycker att det är så mysigt när hela familjen samlas vid bordet och delar med sig av vad som hänt under dagen.

Camilla har även ett råd till er som vill få barnen mer intresserade av läsning och böcker:

Läs tillsammans när barnen är små! När barnen blir lite äldre tror jag även på att uppmuntra genom att själv försöka hitta tid att läsa. Det är svårt för att barn att förstå varför de ska läsa om de aldrig ser oss föräldrar med en bok! 

 

Tävlingen pågår fram till 20 november och vinnaren meddelas via mail. 

Tävlingsformulär


Fråga: Vad är ditt bästa tips för att lättare klara av vardagen och göra den mysigare? Obs! Undvik emojis/smileys!

 
 
 
 
Fyll i dina uppgifter för att kunna tävla!
 
Förnamn
Efternamn
Gatuadress
Postnummer
Ort
E-post

Genom att delta i tävlingen godkänner du våra allmänna tävlingsvillkor

I samarbete med Bonnier Carlsén 

Annons:
Annons