Denna sida är sponsrad av Pampers

Tre tips som underlättar utflykterna med din bebis i sommar

Tre tips som underlättar utflykterna med din bebis i sommar

Det bästa med sommaren är att kunna vistas mycket ute; leka, mysa och njuta i solen. Men att ge sig ut på ett somrigt äventyr med en bebis är inte alltid så härligt som det verkar i fantasin – det kan snarare kännas som ett omöjligt projekt att över huvud taget komma iväg. Men lugn, du behöver inte spendera sommaren hemma i soffan för det.

Här ger vi dig tre tips som underlättar utflykterna med din bebis i sommar!

 

1. Packlista

Det kanske låter ambitiöst att skriva en packlista ”bara” för en tripp till den lokala badstranden, men underskatta icke att vara väl förberedd! Sätt dig i lugn och ro och gör en checklista som du återanvänder inför varje utflykt – på så sätt missar du inte att packa ner det där extra ombytet kläder eller mellanmålet.

 

2. Gör research och hitta favoritställen

När ni äntligen är färdigpackade och det är dags för avfärd, vore det synd om själva destinationen är en besvikelse. Vädergudarna kan ni visserligen inte styra över, kan ni däremot påverka. Visst är det kul att prova nya platser, men om du ska iväg själv med din bebis kan det vara att rekommendera att åka till en bekant plats som du känner till bra sedan innan, alternativt ett ställe du har kollat upp ordentligt innan ni åker dit. Med tiden kommer ni att hitta ”era” platser som blir fina familjefavoriter.

 

3. Blöja på språng

För att kunna njuta som mycket som möjligt av er utflykt, vill du såklart inte spendera halva dagen med att stå i en toalettkö. Gardera er med en byxblöja, för att enkelt kunna byta blöja på språng när det behövs. Pampers byxblöjor har en stretchig resår runt hela midjan som anpassar sig till dina barns rörelser, perfekt när ni leker utomhus. Tack vare byxblöjans "Easy-Tear-sidor" behöver du bara riva isar båda sidorna av byxblöjan för att ta av den – lika lätt att ta av som att sätta på! Det krävs alltså inget skötbord = toppen på stranden!

 

Du har väl inte missat vår miniserie vi har gjort med Pampers? Nedan ser du första avsnittet av fyra när vi följer med 4 par i olika åldrar, i olika delar av graviditeten.

 

I samarbete med Pampers