Ny unik betalningsmodell – köp hus idag, betala när du flyttar in

Ny unik betalningsmodell – köp hus idag, betala när du flyttar in

Det ska vara enkelt att förverkliga sina husdrömmar – det tycker Vårgårda Hus och har nu lanserat en smart betalningsmodell som innebär att du inte behöver sitta på dubbla boendekostnader medan ditt drömhus byggs.

Det finns flera fördelar med att bygga nytt hus och inte köpa ett redan existerande. Det är dels ett ekonomisk bra alternativ, men det finns även fler fördelar, här är några av dem:

● Precis som du vill ha det
● Allt är nytt och fräscht
● Lång tid utan underhåll och renovering
● Låga energikostnader
● Slipp fastighetsavgift i 15 år
● Bra inomhusklimat
● Miljövänligt


Bygg nu – betala sen

VårgårdaHus är den första hustillverkaren på marknaden som har en betalningsmodell som innebär att du som kund bara betalar en uppläggningsavgift på 60 000 eller 100 000 kronor, beroende på vilken entreprenad du väljer, vid kontraktsskrivningen och resterande belopp när du flyttar in i ditt nya hus. På det sätter behöver du inte stå med dyra banklån under tiden som huset byggs, eftersom du då har din vanliga boendekostnad att tänka på. Hur smart är inte det? Du kan läsa mer om det här
 

Inspiration

Så här kan ett boende från VårgårdaHus se ut. I filmen ser du en villa med drag från två olika byggstilar – klassisk svensk arkitektur från sekelskiftet och New England-stilen.

 

 

VårgårdaHus

 

Är du intresserad av att veta mer om att bygga hus med VårgårdaHus så kan du läsa mer här eller beställa någon av deras kataloger här! 
 

I samarbete med VårgårdaHus