Växer familjen? Så byter ni till större boende

Växer familjen? Så byter ni till större boende

Att hitta ett större boende kan kännas krångligt och tidskrävande, men det behöver inte alls vara så svårt! På Lägenhetsbyte.se samlas tusentals personer som vill hitta någon att byta lägenhet med. Så här går det till!
 
Familjen växer så det knakar och helt plötsligt känns den där tvårummaren som för några år sedan var “luftig och rymlig” ungefär lika stor som ett omklädningsrum i en butik. Känner du igen dig? Du är inte ensam, utan det finns tusentals andra människor i liknande situation som vill byta boende.
 
Hitta familjens drömboende redan i dag. Just nu får du fem dagar gratis!
 

Lägenheter redo för byte

Oavsett var du bor så finns det flera aktuella lägenhetsbyten i hela landet. Här är några utvalda bostäder att spana in. Kanske hittar du ditt nya hem bland dessa?
 
 

Här är våra bästa tips för att byta boende

Det finns några saker som du kan tänka på för att hitta ett passande byte lite snabbare. Här listar vi våra bästa tips: 
 
  • Bilder ökar dina chanser

Se till att du har fina bilder på lägenheten. Fota i dagsljus och se till att det är undanplockat och fint hemma. Annonser med bilder får sex gånger fler visningar än de utan bilder. 
 
  • Tänk på texten

En annons som är välskriven tyder på att du är seriös och verkligen vill byta din lägenhet. Tänk på att skriva texten på ett sätt som är lätt att läsa.
 
  • Var engagerad

Det är viktigt att vara aktiv när man ska byta – tacka ja eller nej till förslag om byten, svara på meddelanden och bjud in till visning. Att vara engagerad kommer ge dig fler möjligheter än om du är passiv och bara väntar. 
 
Slipp bostadsköerna. Kom igång snabbt och gratis här.
 
 

Få hjälp med att genomföra det praktiska

När alla parter kommit överens om att de vill byta sina bostäder så finns det en enkel väg framåt. På Lägenhetsbyte.se ingår tjänsten Bytesansökan. Då får alla parter i bytet hjälp med praktiska men ofta tidskrävande detaljer. Dessa innefattar till exempel dialogen bytesparterna emellan, säkerställa att ansökan är komplett, opartisk rådgivning och mer. Det är helt enkelt en tryggare och enklare väg mot flytten.
 

Här byter ni lägenhet 

Det ska vara lätt och smidigt att söka ny lägenhet. Direkt efter att du färdigställt din annons matchas den mot andra annonsörer och därefter kan du välja vilka lägenheter du har intresse för och vilka du vill avböja.
 
Gör som 60.000 andra nöjda lägenhetsbytare. Hitta ditt nya drömboende redan i dag!
 
 
 
Artikelbild: Rido/Shutterstock.com