Annons:

Om Allt för föräldrar

Mediehuset Allt för föräldrar
Allt för föräldrar AB är ett mediehus som vänder sig till kvinnor som planerare eller väntar barn och till föräldrar med barn. 

Alltförföräldrar.se är en av Sveriges största communities som vänder sig till dig som planerar, väntar barn eller är föräldrar. Ca 440 000 mammor och pappor besöker oss varje vecka. Förutom massor med smarta funktioner och ”bra-att-veta-artiklar”, är det enklare än någonsin att prata med och träffa andra som är i samma livssituation. Det gör du i vårt forum

Allt för föräldrar ger sedan 2004 ut magasinet Föräldraguiden Gravid. Föräldraguiden Gravid är Sveriges största tidning för gravida och distribueras direkt hem i brevlådan. Tidningen finns även tillgänglig på landets mödravårdscentraler (MVC).

Allt för föräldrar fokuserar även på att ta fram bra erbjudanden som riktar sig till dig som småbarnsförälder.

Allt för föräldrar startade 2004 och består av 8 anställda och ett antal konsulter och frilansare är tätt knutna till bolaget.

Annonsering

Är du intresserad av att annonsera? Läs mer här.

Organisation

VD, Lisen Sellén

Försäljning

Linda Selenhag är försäljningschef och ansvarar för vår säljgrupp. I säljgruppen ingår våra Key Account Managers Rebecca Rösch, Josefine Jontálar, Mia Strid, Niklas Jonsson, Bethina Svensson och Anna Hansson Koprowicz.

IT

CTO är William Kim.

Traffic/Affärsutvecklare

Mimmie Bikazzan och Lina Zetterlund (mammaledig)

Content Manager

Tove Hellsten

Styrelsemedlemmar

Peter Scheffer, Styrelseledamot

Lisen Sellén, Styrelseledamot

Ägare

Ingressus Media Ltd. - Investmentbolag med investeringar inom media, fastigheter och sjukvård, huvudsakligen i Sverige

Annons